'Mijn Restaurant!': exit Jeroen en Isaura, 'Kom'Af' gesloten

donderdag 6 mei 2010

Tranen en woede bij de eerste sluiting in 'Mijn Restaurant!'. De voorbije dagen kon de kijker kiezen welke restaurant als eerste de deuren moest sluiten: Aalst of Mechelen. Uiteindelijk kregen Jeroen en Isaura het minst aantal stemmen van de kijker. Het sluiten van hun restaurant kwam hard aan in Mechelen...

Er viel een pijnlijke stilte toen Rani De Coninck het verdict bekend maakt. Gejuich in Aalst, een doodse stilte in Mechelen. De klap kwam hard aan bij Jeroen en Isaura van 'Kom'Af'. Wat volgde was een dramatisch tafereel. De vader van Isaura schreeuwde luidop dat dit niet te begrijipen was: 'Schandalig, het meest rendabele restaurant moet sluiten'. Isaura barstte in tranen uit, Jeroen bleef verweesd achter.

Nochtans had de vader van Isaura niet helemaal ongelijk. Uit de aflevering van donderdag bleek dat restaurant 'Kom'Af' op de tweede plaats stond van de meest rendabele restaurants. Jeroen en Isaura boekten de voorbije weken ruim 28.000 euro winst.  Maar het heeft niet mogen zijn. Het restaurant in Mechelen wordt vrijdag definitief gesloten.

Trouwens ook de lezers van TV-Visie hadden deze sluiting voorspeld. De voorbije dagen brachten bijna 1300 lezers hun stem uit in de TV-Visie Poll. Het werd een zeer nipte strijd: ruim 52% vond dat Mechelen de deuren moest sluiten tegenover 48% voor Aalst. Een duidelijk signaal voor Karel en Ken dat het een zeer nipte strijd was.Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra
Herbekijk de sluiting van Mechelen

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers