Meus scoort met 'Dagelijkse Zomerkost'

vrijdag 7 juli 2017
Foto: Eén - © VRT 2017

Het nieuwe Meus-programma 'Dagelijkse Zomerkost' op En is een succes. De voorbije dagen prijkte het programma bovenaan in de kijkcijfers. En dat is met het reguliere 'Dagelijkse Kost' nooit het geval.

'Dagelijkse Zomerkost' scoort echter niet per sé beter dan het 'gewone' 'Dagelijkse Kost'. Het programma is gewoon een klein half minuutje langer.


Het is namelijk zo dat programma's pas worden meegeteld in de kijkcijferlijsten wanneer ze minstens een kwartier duren. 'Dagelijkse Kost' haalt die 15 minuten nooit. Enkel de samenvatting op zondag, die bijna een uur duurt, wordt meegeteld. Bij Eén hebben ze nu 'Dagelijkse Zomerkost' een klein beetje langer gemaakt waardoor het programma wel in de dagkijkcijfers opduikt.

'De Stoel', dat na het weerbericht wordt uitgezonden, is en blijft wél een echt mini-programma en komt dus niet aanmerking voor een notering in de kijkcijfers.

Bron: Het Laatste Nieuws

dagelijksekost

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers