Meus scoort met 'Dagelijkse Zomerkost'

vrijdag 7 juli 2017
Foto: Eén - © VRT 2017

Het nieuwe Meus-programma 'Dagelijkse Zomerkost' op En is een succes. De voorbije dagen prijkte het programma bovenaan in de kijkcijfers. En dat is met het reguliere 'Dagelijkse Kost' nooit het geval.

'Dagelijkse Zomerkost' scoort echter niet per sé beter dan het 'gewone' 'Dagelijkse Kost'. Het programma is gewoon een klein half minuutje langer.


Het is namelijk zo dat programma's pas worden meegeteld in de kijkcijferlijsten wanneer ze minstens een kwartier duren. 'Dagelijkse Kost' haalt die 15 minuten nooit. Enkel de samenvatting op zondag, die bijna een uur duurt, wordt meegeteld. Bij Eén hebben ze nu 'Dagelijkse Zomerkost' een klein beetje langer gemaakt waardoor het programma wel in de dagkijkcijfers opduikt.

'De Stoel', dat na het weerbericht wordt uitgezonden, is en blijft wél een echt mini-programma en komt dus niet aanmerking voor een notering in de kijkcijfers.

Bron: Het Laatste Nieuws

dagelijksekost

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt En terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Lon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen caf 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich herosch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op En.

Dossiers