Marktaandeel EXQI Plus 'gered' door voetbal

zaterdag 20 maart 2010

Er kijkt geen kat naar EXQI Plus, tenzij naar de voetbalmatchen die de zender brengt. Sinds de start scoort EXQI Plus dagelijks gemiddeld 38.451 kijkers, maar echt representatief is dat cijfer echter niet...

EXQI Plus scoort dat gemiddelde dankzij twee voetbaltoppers. Op 25 februari waren er gemiddeld 378.690 kijkers voor het voetbal, op 11 maart 180.600. En net met die cijfers wordt het gemiddeld dagcijfer opgekrikt.


Op alle andere dagen moet EXQI Plus het redden met de foutenmarge om niet op nul te eindigen. Absoluut dieptepunt was 1 maart toen de zender tevreden moest zijn met gemiddeld 2330 kijkers. Van de 24 uitzendavonden waren er 11 waarmee EXQI Plus de kaap van 0,2% marktaandeel (11.650 kijkers) niet haalt.

Bron: HLN


Lees ook:
Alfacam dreigt met vertrek uit Vlaanderen

DOSSIER: EXQI Plus: de nieuwe zender van Alfacam

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers