Marianne schreeuwt haar onschuld uit in 'Thuis'

dinsdag 25 augustus 2015

Heeft Marianne dokter Geert vermoord? Kan en vooral wil iemand Luc redden? Vanaf maandag 31 augustus om 20.10 uur wordt het allemaal duidelijk, want dan start het langverwachte 21ste seizoen van 'Thuis' op En.

Tijdens dit feestelijk seizoen - op 23 december 2015 blaast 'Thuis' namelijk 20 kaarsjes uit - mogen de kijkers een stevige portie nieuwe verhalen verwachten. Ze zullen kennismaken met enkele nieuwe personages, maar zullen echter ook afscheid moeten nemen van een paar vertrouwde personages. Maar eerst en vooral  worden er natuurlijk antwoorden gegeven op de meest prangende vragen uit de emotionele finale.


De moord op Geert
In het doktershuis kan niemand vatten dat Geert dood is, ook Marianne niet. Ze blijft haar onschuld uitschreeuwen, zelfs na de belastende verklaringen van Hélène en William. Tom en Ann weten niet goed wie of wat ze moeten geloven, maar voor alle zekerheid roept Tom de hulp van Peter in om zijn moeder te verdedigen. Want wat als Marianne Geert echt heeft vermoord...

Intussen verspreidt het verschrikkelijke nieuws van Geert zich als een lopend vuurtje. Nancy huilt tranen met tuiten wanneer ze hoort dat Geert er niet meer is. Dat Marianne de dader zou zijn, daar kan ze met haar verstand al helemaal niet bij. Eddy, daarentegen, denkt vooral aan de erfenis die ze misschien van hun goede vriend Geert zouden kunnen krijgen...

Ook Emma en Stan zijn erg aangedaan door het overlijden van Geert en leven mee met hun grootmoeder, Hélène. Maar het is pas wanneer Emma plots een onverwacht bericht krijgt, dat haar hele wereld ondersteboven komt te staan.

Het onheilspellende videobericht van Luc
Na het schokkende videobericht van Luc begrijpen zowel Frank als Lowie maar al te goed dat Luc een einde aan zijn leven wil maken. De vraag is of ze Luc nog wel willen redden, na alles wat hij hen heeft aangedaan. Voor Julia is Luc deze keer echt te ver te gaan - veel te ver. Op haar moet Luc alvast niet meer rekenen, maar zelfs als iemand hem zou willen redden, zal die dan nog op tijd komen?

Vonken tussen Judith en Toon
Het knettert al een tijdje tussen Toon en Judith, maar voorlopig weigert Judith er op in te gaan. Heeft ze met haar kordate afwijzing het vuur van Toon voor eens en altijd gedoofd, of smeult het toch nog een beetje na?

Peter straalt van geluk en zelfvertrouwen nu Femke met hem wil trouwen, en bovendien krijgt hij binnenkort de kans en de macht om Peggy uit de Zus & Zo te gooien. Maar zal Femke dat zomaar aanvaarden? De vreugde van Peter en Femke om hun trouwplannen wordt echter overschaduwd door het verschrikkelijk drama in het doktershuis, en ook de drastische actie van Luc hangt als een donkere wolk boven het koppel. Femke voelt zich verschrikkelijk schuldig: hebben Peter en zij Luc zo ver gedreven?

Kan Sam Yvette ooit vergeven?
Het eerste familiefeest van Sam - het jubileum van Frank en Simonne - is niet echt geworden wat ze er van hadden gehoopt, maar de band tussen Sam en Simonne wordt wel steeds hechter. Ook de band tussen Yvette en Simonne lijkt zich stilaan te herstellen, tot grote vreugde van Yvette. Intussen dringt het meer en meer tot Simonne door dat ze over enkele maanden voor het eerst grootmoeder zal worden, en daar kijkt ze echt naar uit. Maar of Sam hààr grootmoeder ooit zal kunnen vergeven en of Yvette ooit haar allereerste achterkleinkind in haar armen zal kunnen houden, is nog maar de vraag...

In afwachting van haar eerste kleinkind, heeft Simonne nog steeds haar handen vol met Frank, die elk contact met zijn zoon Franky blijft weigeren. Zal Frank ooit kunnen aanvaarden dat zijn zoon binnenkort zijn dochter zal worden?

Nieuwe personages
In de loop van het 21ste seizoen zullen ook enkele nieuwe personages hun intrede maken in 'Thuis'. Op 15 september maken de kijkers al kennis met de eerste nieuwkomer en dat is Ina De Winne. Zij vertolkt de rol van Renée Coppens, een enthousiaste spring-in-’t-veld die voor wat verstrooiing zal zorgen bij Emma.

Verder zullen ook Aïssatou Diop, Christophe Haddad en Astrid Annicaert doorheen het nieuwe seizoen opduiken in 'Thuis'.

Mis niets van 'Thuis'
Op zondag 30 augustus om 20.00 uur kan je op Eén kijken naar een herhaling van de seizoensfinale. Vanaf 31 augustus start het nieuwe seizoen van 'Thuis' om 20.10 uur op Eén.

Vanaf dit seizoen is er ook een volledig nieuwe eindgeneriek mét vooruitblik naar de volgende aflevering.

Ook dit 21ste seizoen kan je voor het meest recente nieuws, exclusieve clips en foto's terecht op de enige officiële THUIS-pagina op Facebook, en op de vernieuwde een.be. En wie tijdens de aflevering wil tweeten, kan dat met de intussen vertrouwde hashtag #thuisopeen.

'Thuis', vanaf 31 augustus elke weekdag om 20.10 uur op Eén. Herhaling seizoensfinale, zondag 30 augustus om 20.00 uur op Eén.


DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Grote Onbekende' (Eén)

Lucs eerste stop is in Schotland waar hij zijn dochter Justine bezoekt op Erasmus. Justine studeert rechten en neemt haar vader maar al te graag mee naar de les. In Noorwegen ontmoet hij Tuur, die voor zijn studies sportwetenschappen regelmatig op excursie mag. Samen ontdekken ze aan den lijve dat skin in de Noorse bergen niet zo simpel is als het lijkt. In het Bulgaarse stadje Plovdiv leert Luc Arthur kennen. Hij heeft cerebrale parese waardoor op Erasmus vertrekken voor hem een nog grotere uitdaging is.

'Het Grote Onbekende', om 21.20 uur op En.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 09:00
  Herfstbeelden
  10:00
  Radio2 op n
 • 07:30
  Ketnet Junior
  12:30
  Herfstbeelden
 • 09:30
  Lassie
  09:55
  Squish
 • 09:35
  Open keuken met Sandra Bekkari
  09:50
  Geen Uitzending
 • 08:00
  Geen uitzending
  10:00
  House Rules
 • 00:55
  Onderbreking
  11:30
  Sturm der Liebe
 • 03:40
  Geen Uitzending
  13:20
  The Graduate
 • 09:30
  Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia
  09:50
  Team Dronix
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Geen uitzending
 • 09:10
  Huizenjagers
  09:55
  Geen uitzending
 • 09:15
  Geen uitzending
  10:15
  E.R. - Emergency Room
 • 06:00
  NRJ Get Up
  10:00
  LOOP Play6
 • 09:35
  The Block Australia
  10:30
  MasterChef USA
 • 09:15
  De smaaktoerist
  09:50
  Pasta & risotto
 • 09:00
  Panelgesprek BVZD
  10:00
  Herhalingslus
 • 09:00
  Een Uur Sorry Music
  10:00
  Lf !
 • 09:40
  De tip
  09:49
  Spanplafond plaatsen
 • 05:00
  Mobiliteit - Studio Commissie
 • 09:30
  Dok
  10:15
  Stamnummer 1
 • 09:00
  New Tricks
  09:50
  Sister Boniface Mysteries
 • 09:35
  Tiny House Nation
  10:30
  Below Deck
 • 09:39
  Goedemorgen Nederland
  10:00
  NOS Journaal (ochtend)
 • 09:35
  Frontlinie
  10:15
  Nieuwsuur
 • 09:36
  Olivia
  09:47
  Inui