Maar liefst 37 artiesten op tweede 'anne Familiedag'

dinsdag 5 juli 2011

Vorig jaar organiseerde anne de allereerste 'anne fFamiliedag' in Bobbejaanland. Een leuke dag voor de hele familie en helemaal in het teken van 'muziek van bij ons'. De hele dag zijn er signeersessies, fotomomenten en talrijke concerten. Vorig jaar genoten een kleine 10.000 bezoekers van een dagje in het 'plezantste land', en dankzij de indrukwekkende lijst van aanwezige artiesten zal dat dit jaar zeker niet anders zijn. 37 artiesten bevestigden hun komst al, en het lijstje wordt elke dag langer. Van Belle Perez tot Laura Lynn tot zelfs Idoolwinnaar 2011 Kevin.

Belangrijk is dat anne deze dag echt toegankelijk willen maken voor iedereen. Dankzij Bobbejaanland kunnen we dan ook een korting van 50% (!) aanbieden op tickets die tot en met 9 juli besteld kunnen worden via anne.be of in een Free Record Shop naar keuze. Je betaalt dus € 16 ipv € 31.

'Bobbejaanland viert dit jaar z’n 50ste verjaardag met de komst van de gloednieuwe spinning coaster 'DIZZ'. Vlaamse artiesten zijn al jaar en dag kind aan huis in ’t Plezantste Land, waar muziek de afgelopen jaren altijd al centraal stond. We zijn dan ook zeer verheugd om opnieuw met muziekzender anne te kunnen samenwerken, het event sluit perfect aan bij onze familiale doelgroep en zal Bobbejaanland die dag ongetwijfeld nog 'plezanter' maken', aldus David Stuyck, promotion manager Bobbejaanland.

'Dit jaar doen we vanzelfsprekend een tweede editie van de anne familiedag. Het is ondertussen een event waar fans en artiesten ongedwongen tijd maken voor elkaar. Alles kan! Een babbeltje, een foto, een liedje. anne is de enige muziekzender ‘puur’ van bij ons. Het is dus logisch dat wij er alles aan doen om ook deze zomer weer de Vlaamse artiesten te zetten waar ze horen: op de eerste rij!', aldus Krijn Jonckheere, Station Manager anne.

Deze artiesten bevestigden reeds dat ze erbij zullen zijn:
Belle Perez ‐ Kevin (winnaar Idool 2011) ‐ David Vandyck ‐ Niels Destadsbader & band ‐ Jeronimo ‐ Kato (Idool 2011) ‐ TatYana Storm ‐ Dean ‐ Wendy Van Wanten ‐ Vanvelzen ‐ Trisha ‐ Wim Leys ‐ Christoff ‐ Lindsay ‐ Swoop ‐ Nathalie Tané ‐ Sha‐Na ‐ Get Ready! ‐ Kaye Styles ‐ De Romeo's ‐ Sugarfree ‐ De Pitaboys ‐ X‐Session ‐ Gene Thomas ‐ The Sunsets ‐ Yannick Bovy ‐ Andrei Lugovski ‐ Mathieu & Guillaume ‐ Bab ‐ Jo Benna ‐ B.A.B.E ‐ Manuel (Idool 2011) ‐ Laura Lynn ‐ Afi ‐ Frank Galan ‐ Rosbos ‐ No Ladette (ex Marjolein)


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers