Luk Alloo komt met '(h)ALLOOMEDIA' op VTM

maandag 19 augustus 2019
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2015

Vanaf september keert Luk Alloo terug als showbizzreporter bij VTM. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. In '(h)ALLOOMEDIA' zal Alloo weer berichten over wat er reilt en zeilt in de Vlaamse showbizzwereld.

Het is dik 20 jaar geleden dat Luk Alloo wekelijks de Vlaamse show- en celebritywereld onveilig maakte als vliegende reporter voor 'Sterren en Kometen'. Eerder deze zomer schreven we al dat Alloo werkte aan een terugkomst van dat programma. Daaruit is dus nu '(h)ALLOOMEDIA' gekomen. Het wordt geen nieuwe reeks van zijn legendarische programma, maar een eigentijds magazine waarin Alloo zich naar eigen zeggen weer 'volledig kan uitleven'.


Vandaag, 19 augustus, maakt VTM de najaarsprogrammering bekend. Dan weten we ook meteen vanaf wanneer we Luk Alloo in zijn nieuwe programma weer aan het werk kunnen zien.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers