Luk Alloo komt met '(h)ALLOOMEDIA' op VTM

maandag 19 augustus 2019
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2015

Vanaf september keert Luk Alloo terug als showbizzreporter bij VTM. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. In '(h)ALLOOMEDIA' zal Alloo weer berichten over wat er reilt en zeilt in de Vlaamse showbizzwereld.

Het is dik 20 jaar geleden dat Luk Alloo wekelijks de Vlaamse show- en celebritywereld onveilig maakte als vliegende reporter voor 'Sterren en Kometen'. Eerder deze zomer schreven we al dat Alloo werkte aan een terugkomst van dat programma. Daaruit is dus nu '(h)ALLOOMEDIA' gekomen. Het wordt geen nieuwe reeks van zijn legendarische programma, maar een eigentijds magazine waarin Alloo zich naar eigen zeggen weer 'volledig kan uitleven'.


Vandaag, 19 augustus, maakt VTM de najaarsprogrammering bekend. Dan weten we ook meteen vanaf wanneer we Luk Alloo in zijn nieuwe programma weer aan het werk kunnen zien.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers