Luk Alloo komt met '(h)ALLOOMEDIA' op VTM

maandag 19 augustus 2019
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2015

Vanaf september keert Luk Alloo terug als showbizzreporter bij VTM. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. In '(h)ALLOOMEDIA' zal Alloo weer berichten over wat er reilt en zeilt in de Vlaamse showbizzwereld.

Het is dik 20 jaar geleden dat Luk Alloo wekelijks de Vlaamse show- en celebritywereld onveilig maakte als vliegende reporter voor 'Sterren en Kometen'. Eerder deze zomer schreven we al dat Alloo werkte aan een terugkomst van dat programma. Daaruit is dus nu '(h)ALLOOMEDIA' gekomen. Het wordt geen nieuwe reeks van zijn legendarische programma, maar een eigentijds magazine waarin Alloo zich naar eigen zeggen weer 'volledig kan uitleven'.


Vandaag, 19 augustus, maakt VTM de najaarsprogrammering bekend. Dan weten we ook meteen vanaf wanneer we Luk Alloo in zijn nieuwe programma weer aan het werk kunnen zien.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers