Lotte Verlackt naar 'Vlaanderen Vakantieland'

zaterdag 6 januari 2007

Lotte Verlackt, de ex-presentatrice van 'Expeditie Robinson' gaat aan de slag als reporter voor 'Vlaanderen Vakantieland'. Verlackt werd op KANAALTWEE na twee seizoenen 'Expeditie Robinson' vervangen door Evi Hansen omdat het realityprogramma verhuisde naar VTM.

Voor

'Expeditie Robinson' was Verlackt vooral aan het werk in Nederland. Na haar werk als internationaal fotomodel en haar studies werkte ze mee in Nederland mee aan 'Klokhuis', 'Spoorloos' en 'Yorin Travel'.

Na het stopzetten van haar contract met KANAALTWEE werd het even stil rond haar. Maar hier komt dus verandering in. Als freelancer maakt Lotte binnenkort dus reportages voor 'Vlaanderen Vakantieland'.

Bron: De Standaard

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet op moordonderzoek nadat de verkoolde resten van een lichaam worden teruggevonden in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.
'Vera', om 21.15 uur op En.

Dossiers