Liveshow 'Big Brother' voortaan op donderdag

donderdag 22 februari 2007

De live show van 'Big Brother' is voortaan telkens op donderdag te zien op KANAALTWEE. Presentatoren zijn Walter Grootaers en Kelly Pfaff. Kelly presenteert voor het eerst een programma op KANAALTWEE. Zij zal op de 'Big Brother'-weide de supporters, familieleden en vrienden van de bewoners interviewen.

K


elly polst naar de verwachtingen, vangt de weggestemde bewoners op wanneer ze het Huis moeten verlaten en laat de kijker thuis meegenieten van de sfeer op de weide. Het publiek kan de opnames bijwonen en vindt op de KANAALTWEE-website alle informatie om aan gratis tickets te raken.

Op de weide worden er trouwens heel wat prijzen weggegeven, waaronder een uniek bezoek achter de schermen van het 'Big Brother'-huis.

Walter is inmiddels aan zijn zesde seizoen 'Big Brother' toe. Zijn actieterrein is de 'Big Brother'-studio van waaruit hij de bewoners LIVE toespreekt in het Huis en van waar hij peilt naar de reacties op de weide.

Dit jaar is die studio héél dicht bij dat Huis en die weide. De VMMa-cafetaria wordt immers omgebouwd tot een heuse 'Big Brother'-studio. Ook wanneer de kijkers Walter in de studio
zien presenteren, blijven ze de weide op de achtergrond zien. Bovendien zal er op die manier een grotere interactie zijn tussen de 2 locaties waardoor Kelly vaak in de studio zal opduiken om duopresentaties met Walter te brengen.

Nieuw votingsysteem
Wekelijks is er in de LIVE een exit. Welke bewoner het Huis moet verlaten, wordt bepaald door de kijker thuis door televoting. De manier waarop dit vanaf nu zal gebeuren, wijkt af van de traditionele 'Big Brother'-votings tot nog toe.

Voor het eerst kunnen de Vlaamse kijkers kiezen wat voor stem ze zullen uitbrengen: een positieve of een negatieve. De kijkers hebben dus de keuze: willen ze iemand absoluut in het Huis houden, dan kunnen ze VOOR een bewoner stemmen. Willen ze dat iemand vertrekt, dan stemmen ze TEGEN deze persoon.

Het verschil tussen beide stemmingen wordt in de LIVE verrekend en bepaalt wie de vertrekker is. Deze nieuwe manier van stemmen is meteen ook een constante populariteitspoll.

'Big Brother'-livestream
Net als vorig jaar zullen de livestreams van verschillende camera's in het huis hét orgelpunt van de site worden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 kan je binnengluren in het huis om te kijken wat jouw favoriete bewoner aan het uitspoken is.

Nieuw is dat iedereen alle streams kan bekijken. Het maakt dus niet uit bij welke internetprovider je bent aangesloten. Eén dag kijken kost € 3,00 en dan kan je ook de dagelijkse uitzending gratis herbekijken. Een season-pass kost € 49,00 (of net geen halve euro per dag) en hiermee kan je eveneens de dagelijkse uitzendingen gratis herbekijken.

Videospy wereldprimeur
Als je niet in de buurt bent van een computer, kan je de gebeurtenissen in het Huis toch op de voet volgen. Met je gsm kan je via de spyphone de bewoners afluisteren, dat initiatief introduceerden we tijdens een vorige editie van 'Big Brother'.

Nog indrukwekkender op technologisch vlak is de splinternieuwe VIDEOSPY (0,45 euro/min). Als je over een 3G-toestel beschikt kan je rechtstreeks naar verschillende camera's in het Huis bellen. Je hebt als het ware de 'Big Brother'-live streams op zak.

Het vernieuwende zit in de manier waarop je de stream oproept. Vroeger moest je via ingewikkelde wapsites op je gsm navigeren om na vele clicks pas het videobeeld te kunnen bekijken. Nu bel je simpelweg een telefoonnummer, je kiest welke camera je wilt zien en dadelijk begint de juiste stream op je gsm af te spelen. Eenvoudiger kan niet. Dit is trouwens een wereldpremière: KANAALTWEE en Paratel zijn met deze applicatie 'first in market'. Beide bedrijven hebben in het kader van 'Big Brother' al meermaals de grenzen van de multimedia verlegd.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Bilbo begint, samen met de tovenaar Gandalf en dertien dwergen, aan een epische queeste om het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de vreselijke draak Smaug. Hun zoektocht voert hen door woeste landschappen, verraderlijk terrein dat wemelt van Aardmannen, Orks en dodelijke Wargen, alsook een mysterieus en sinister wezen dat luistert naar de naam Necromancer.

'The Hobbit: An Unexpected Journey', film uit 2012 met oa. Ian McKellen, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 01:30
  Journaallus
  09:00
  Lentebeelden
 • 00:00
  Canvaslus
  09:00
  Lentebeelden
 • 21:25
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 05:50
  De Proefknuffels
  05:55
  TiTaToverfeest
 • 02:30
  Geen uitzending
  07:05
  My Kitchen Rules
 • 01:00
  Onderbreking
  11:10
  Sturm der Liebe
 • 01:00
  Geen Uitzending
  12:55
  Relic Hunter
 • 20:10
  TV krant VTMKIDS
  05:50
  Thomas de Trein
 • 23:55
  Zenderonderbreking
  06:00
  Joe
 • 00:30
  Geen uitzending
  07:25
  Een Feest uit Italië!
 • 00:40
  Geen uitzending
  07:50
  Charmed
 • 03:45
  Zenderonderbreking
  06:00
  NRJ : 6 - 10 met Michaël Joossens en Julie Vermeire
 • 00:45
  Zenderonderbreking
  05:00
  Geen uitzending
 • 04:40
  Nuances
  05:10
  De sterrenkaart
 • 20:35
  Herhalingslus
  08:00
  Trends Gazellen 2021
 • 00:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  Nog even soezen
 • 04:47
  Hallo roger
  04:53
  Tooldokter
 • 04:00
  Studio Vlaams Parlement
  09:30
  Verenigde commissies - De Koepelzaal Live
 • 03:10
  NOS Journaal
  05:55
  Nederland in beweging
 • 00:50
  Nieuwsuur
  06:10
  Tijd voor MAX
 • 04:10
  De Vooravond
  04:58
  TekstTV