Liveshow 'Big Brother' voortaan op donderdag

donderdag 22 februari 2007

De live show van 'Big Brother' is voortaan telkens op donderdag te zien op KANAALTWEE. Presentatoren zijn Walter Grootaers en Kelly Pfaff. Kelly presenteert voor het eerst een programma op KANAALTWEE. Zij zal op de 'Big Brother'-weide de supporters, familieleden en vrienden van de bewoners interviewen.

K


elly polst naar de verwachtingen, vangt de weggestemde bewoners op wanneer ze het Huis moeten verlaten en laat de kijker thuis meegenieten van de sfeer op de weide. Het publiek kan de opnames bijwonen en vindt op de KANAALTWEE-website alle informatie om aan gratis tickets te raken.

Op de weide worden er trouwens heel wat prijzen weggegeven, waaronder een uniek bezoek achter de schermen van het 'Big Brother'-huis.

Walter is inmiddels aan zijn zesde seizoen 'Big Brother' toe. Zijn actieterrein is de 'Big Brother'-studio van waaruit hij de bewoners LIVE toespreekt in het Huis en van waar hij peilt naar de reacties op de weide.

Dit jaar is die studio héél dicht bij dat Huis en die weide. De VMMa-cafetaria wordt immers omgebouwd tot een heuse 'Big Brother'-studio. Ook wanneer de kijkers Walter in de studio
zien presenteren, blijven ze de weide op de achtergrond zien. Bovendien zal er op die manier een grotere interactie zijn tussen de 2 locaties waardoor Kelly vaak in de studio zal opduiken om duopresentaties met Walter te brengen.

Nieuw votingsysteem
Wekelijks is er in de LIVE een exit. Welke bewoner het Huis moet verlaten, wordt bepaald door de kijker thuis door televoting. De manier waarop dit vanaf nu zal gebeuren, wijkt af van de traditionele 'Big Brother'-votings tot nog toe.

Voor het eerst kunnen de Vlaamse kijkers kiezen wat voor stem ze zullen uitbrengen: een positieve of een negatieve. De kijkers hebben dus de keuze: willen ze iemand absoluut in het Huis houden, dan kunnen ze VOOR een bewoner stemmen. Willen ze dat iemand vertrekt, dan stemmen ze TEGEN deze persoon.

Het verschil tussen beide stemmingen wordt in de LIVE verrekend en bepaalt wie de vertrekker is. Deze nieuwe manier van stemmen is meteen ook een constante populariteitspoll.

'Big Brother'-livestream
Net als vorig jaar zullen de livestreams van verschillende camera's in het huis hét orgelpunt van de site worden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 kan je binnengluren in het huis om te kijken wat jouw favoriete bewoner aan het uitspoken is.

Nieuw is dat iedereen alle streams kan bekijken. Het maakt dus niet uit bij welke internetprovider je bent aangesloten. Eén dag kijken kost € 3,00 en dan kan je ook de dagelijkse uitzending gratis herbekijken. Een season-pass kost € 49,00 (of net geen halve euro per dag) en hiermee kan je eveneens de dagelijkse uitzendingen gratis herbekijken.

Videospy wereldprimeur
Als je niet in de buurt bent van een computer, kan je de gebeurtenissen in het Huis toch op de voet volgen. Met je gsm kan je via de spyphone de bewoners afluisteren, dat initiatief introduceerden we tijdens een vorige editie van 'Big Brother'.

Nog indrukwekkender op technologisch vlak is de splinternieuwe VIDEOSPY (0,45 euro/min). Als je over een 3G-toestel beschikt kan je rechtstreeks naar verschillende camera's in het Huis bellen. Je hebt als het ware de 'Big Brother'-live streams op zak.

Het vernieuwende zit in de manier waarop je de stream oproept. Vroeger moest je via ingewikkelde wapsites op je gsm navigeren om na vele clicks pas het videobeeld te kunnen bekijken. Nu bel je simpelweg een telefoonnummer, je kiest welke camera je wilt zien en dadelijk begint de juiste stream op je gsm af te spelen. Eenvoudiger kan niet. Dit is trouwens een wereldpremière: KANAALTWEE en Paratel zijn met deze applicatie 'first in market'. Beide bedrijven hebben in het kader van 'Big Brother' al meermaals de grenzen van de multimedia verlegd.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The White Lotus 2' (Streamz)

Wanneer Tanya een uitnodiging krijgt van de expat Quentin, brengt Portia de dag door met zijn verleidelijke neef. Na terugkeer van haar reis met Daphne wordt een opgeluchte Harper verrast door een bewijsstuk van Ethans avondje uit.

'The White Lotus ', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 09:00
    Radio2 op VRT 1: WinWin
    07:55
    Journaallus
  • 07:30
    Ketnet Junior
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 09:05
    Molang
    05:00
    Geen uitzending
  • 09:05
    Super Monsters
    05:30
    Geen uitzending
  • 08:00
    Geen uitzending
    07:10
    Ik vertrek XL
  • 01:30
    Geen uitzending
    11:45
    Siren
  • 02:15
    Geen uitzending
    13:35
    Te bepalen
  • 08:45
    Baywatch
    02:10
    JAG
  • 06:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 09:00
    Op de Rooster
    04:50
    Geen uitzending
  • 09:05
    Cold Case
    05:00
    Geen uitzending
  • 06:00
    Wordt aangekondigd
    02:20
    Backroad Truckers
  • 08:25
    Honest Renovations
    05:00
    Geen uitzending
  • 07:45
    Menendez: Blood Brothers
    05:00
    Geen uitzending
  • 09:00
    Z-Extra
    06:00
    Herhalingslus
  • 09:04
    De tip
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 09:00
    Ottolenghi's Mediterranean Feast
  • 09:05
    Eredivisie
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 09:05
    Midsomer Murders
    02:35
    Vienna Blood
  • 09:00
    NOS Journaal
    02:02
    EenVandaag
  • 09:00
    NOS Journaal met gebarentaal
    08:00
    Vroege Vogels
  • 09:01
    Sesamstraat
    02:51
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal