Lindsay presenteert hele week bij anne

maandag 1 november 2010

anne is nog steeds de enige muziekzender met aandacht voor muziek en artiesten van bij ons. Sinds juli vorig jaar kan je in Vlaanderen de klok rond terecht op kanaal 15 van BelgacomTV voor artiesten zoals Christoff, Clouseau, Natalia, Belle Perez of Laura Lynn. Wie het recentste shownieuws wil vernemen over onze Vlaamse sterren kan afstemmen op het dagelijkse magazine 'anne shownieuws'.

Deze week wordt een zeer bijzondere week. Dan krijgt anne presentator Jeroen Minnebo er voor een weekje een uitzonderlijke collega bij.  Lindsay zal dan samen met Jeroen plaatsnemen in het anne shownieuws-decor om er meer te vertellen over haar nieuwe album ‘100%’ en onze kijker wegwijs te maken in de laatste nieuwsjes van onze Vlaamse artiesten.

Het gaat trouwens zeer goed met Lindsay. Ze is niet meer weg te slaan uit de Vlaamse hitlijsten.  Het nieuwe album staat al weken in de Top 10.  De nieuwe single die ze samen met The Sunsets brengt -‘Deze nacht mag eeuwig duren’- is trouwens de Vlaamse 10 Tip bij Tess Goossens in het gelijknamige vtm-programma.

'anne shownieuws' wordt elke weekdag uitgezonden op anne en is ook te herbekijken via anne.be!


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers