Lindsay presenteert hele week bij anne

maandag 1 november 2010

anne is nog steeds de enige muziekzender met aandacht voor muziek en artiesten van bij ons. Sinds juli vorig jaar kan je in Vlaanderen de klok rond terecht op kanaal 15 van BelgacomTV voor artiesten zoals Christoff, Clouseau, Natalia, Belle Perez of Laura Lynn. Wie het recentste shownieuws wil vernemen over onze Vlaamse sterren kan afstemmen op het dagelijkse magazine 'anne shownieuws'.

Deze week wordt een zeer bijzondere week. Dan krijgt anne presentator Jeroen Minnebo er voor een weekje een uitzonderlijke collega bij.  Lindsay zal dan samen met Jeroen plaatsnemen in het anne shownieuws-decor om er meer te vertellen over haar nieuwe album ‘100%’ en onze kijker wegwijs te maken in de laatste nieuwsjes van onze Vlaamse artiesten.

Het gaat trouwens zeer goed met Lindsay. Ze is niet meer weg te slaan uit de Vlaamse hitlijsten.  Het nieuwe album staat al weken in de Top 10.  De nieuwe single die ze samen met The Sunsets brengt -‘Deze nacht mag eeuwig duren’- is trouwens de Vlaamse 10 Tip bij Tess Goossens in het gelijknamige vtm-programma.

'anne shownieuws' wordt elke weekdag uitgezonden op anne en is ook te herbekijken via anne.be!


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers