Linda De Win speelt Paul D'Hoore uit 'De Allerslimste Mens'

maandag 10 januari 2011

Was Paul D'Hoore niet aan de slag gegaan bij vtm, dan had er dinsdagochtend een dramatisch duel plaatsgevonden op de redactievloer van 'Het Journaal'. Bart De Wever bleef maandagavond immers ijzersterk, waardoor VRT-journaliste Linda De Win en nieuwbakken vtm'er Paul D'Hoore het gevreesde finalespel moesten spelen.

Exit Paul D'Hoore dus in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Hij verloor maandagavond het zenuwslopende finalespel van zijn oud-collega Linda De Win. Met een vraag rond de NAVO viel het verdict. D'Hoore kwam in tijdsnood en kon niet meer dan één antwoord geven...


Dinsdagavond betreedt opnieuw een klepper van formaat de arena. 'Slimste Mens' Steven Van Herreweghe neemt het dan op tegen Bart De Wever en Linda De Win. Juryleden van dienst zijn Adriaan Van den Hoof en Philippe Geubels.

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers