Linda De Win speelt Paul D'Hoore uit 'De Allerslimste Mens'

maandag 10 januari 2011

Was Paul D'Hoore niet aan de slag gegaan bij vtm, dan had er dinsdagochtend een dramatisch duel plaatsgevonden op de redactievloer van 'Het Journaal'. Bart De Wever bleef maandagavond immers ijzersterk, waardoor VRT-journaliste Linda De Win en nieuwbakken vtm'er Paul D'Hoore het gevreesde finalespel moesten spelen.

Exit Paul D'Hoore dus in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Hij verloor maandagavond het zenuwslopende finalespel van zijn oud-collega Linda De Win. Met een vraag rond de NAVO viel het verdict. D'Hoore kwam in tijdsnood en kon niet meer dan één antwoord geven...


Dinsdagavond betreedt opnieuw een klepper van formaat de arena. 'Slimste Mens' Steven Van Herreweghe neemt het dan op tegen Bart De Wever en Linda De Win. Juryleden van dienst zijn Adriaan Van den Hoof en Philippe Geubels.

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers