'Lili en Marleen' vanaf zondag terug op VTM

zaterdag 31 augustus 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Voor de fans van 'Lili en Marleen' was het deze zomer genieten. Ondertussen is 'Familie' terug en moeten ze hun favoriete sitcom al een week missen. Maar niet getreurd, VTM pikt de draad zondag weer op.

Veel mensen hebben deze zomer genoten van 'Lili en Marleen'. Nu 'Familie' terug is van vakantie zijn de dagelijkse herhamingen gestopt, maar vanaf zondag zijn de Antwerpse publiekslievelingen terug. In een wekelijkse frequentie.


Zondag 1 september: Mister X
Rikki heeft groot nieuws. Hij heeft niet alleen werk, maar ook is de Lichttoren uitgekozen als locatie voor een speelfilm van een grote Duitse productiemaatschappij. Er zullen bovendien ter plaatse figuranten gerekruteerd worden. Dit laatste klinkt als muziek in de oren van Jef. Een sprekende rol is wel het minste waarop hij recht heeft. Vicky vindt dat Rikki eindelijk eens volwassen moet worden en een 'echte' job moet zoeken.

'Lili en Marleen', zondag 1 september om 19.55 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers