'Let's Dance': Filip Meirhaeghe met 7 vrouwen in halve finale

donderdag 2 maart 2006

Mountainbiker Filip Meirhaeghe staat voor een zware klus in de halve finale van 'Let's Dance'. Hij treedt immers als enige man met zeven vrouwen in de strijdarena om VT4's greatest dancer te worden. Hij versloeg in de laatste voorronde actrice Kader Gürbuz en VT4-babe Ann Van Elsen, die respectievelijk tweede en derde werden.

De a

cht halvefinalisten van 'Let's Dance' zijn: Filip Meirhaeghe, Véronique De Kock, Anne-Marie Gilis, Zohra, Els De Schepper, Tine Embrechts, Leki en Sandy Tura.

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers