'Let's Dance': Filip Meirhaeghe met 7 vrouwen in halve finale

donderdag 2 maart 2006

Mountainbiker Filip Meirhaeghe staat voor een zware klus in de halve finale van 'Let's Dance'. Hij treedt immers als enige man met zeven vrouwen in de strijdarena om VT4's greatest dancer te worden. Hij versloeg in de laatste voorronde actrice Kader Gürbuz en VT4-babe Ann Van Elsen, die respectievelijk tweede en derde werden.

De a

cht halvefinalisten van 'Let's Dance' zijn: Filip Meirhaeghe, Véronique De Kock, Anne-Marie Gilis, Zohra, Els De Schepper, Tine Embrechts, Leki en Sandy Tura.

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lance' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

'Lance' vertelt het verhaal over de opkomst van de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong, zijn strijd met teelbalkanker, zijn zeer succesvolle carrière, zijn zeven opeenvolgende Tour de France-zeges én zijn val nadat hij opbiechtte dat hij betrokken was bij een van de grootste dopingschandalen aller tijden. Het deed de wielersport op zijn grondvesten daveren. Waar liep het fout? En hoe kon dit schandaal zo lang onder de radar blijven? Armstrong deelt zijn waarheid met het grote publiek. Ook heel wat mensen uit de wielerwereld komen aan bod.

'Lance', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers