Lesley-An Poppe weigert 'Expeditie Robinson'

vrijdag 18 mei 2012

(Media-)geil of niet? Trouwe fans kunnen niet genoeg krijgen van Lesley-An Poppe. Anderen zien haar te pas en te onpas overal opduiken. Eén tv-programma is dit najaar alvast Lesley-An-vrij: 'Expeditie Robinson'.

In een aantal kranten was een tijdje geleden te lezen dat de Vlaamse schone zou deelnemen aan een nieuwe reeks 'Expeditie Robison'. Maar Poppe gaat de strijd dan toch niet aan. 'Dat klopt niet. De makers hebben me wel gevraagd, maar na lang afwegen heb ik beslist om toch niet te gaan.', aldus Lesley-An die het naar eigen zeggen te druk heeft dit najaar.


Eerder geraakte al bekend dat ex-turnster Aagje Vanwalleghem en zanger Gene Thomas gaan deelnemen. 2BE heeft deze namen echter nog niet bevestigd.

Bron: De Standaard


Lees ook:
Aagje Vanwalleghem dit najaar in 'Expeditie Robinson'

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
expeditierobinson

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers