Laura Omloop wint 'Junior Eurosong' (+ interview)

zondag 27 september 2009

De 10-jarige Laura uit Berlaar-Heikant heeft zaterdagavond haar ticket verdiend voor het Junior Eurovisiesongfestival in Kiev. Op 21 november zal ze er met haar 'jodelliedje' Zo Verliefd de Belgische kleuren verdedigen.

L


aura haalde het van medefinaliste Manou. Na afloop van de wedstrijd toonde het meisje zich erg tevreden met haar overwinning. Het ticket voor Kiev ontving Laura uit de handen van Oliver Symons die vorig jaar BelgiŽ vertegenwoordigde in Cyprus.

Bron: GVA.be

Onze collega's van Eurosong.be hadden na de finale een gesprek met Laura Omloop:

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

DOSSIER: Junior Eurosong 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers