Koen Wauters speelt dokter Cammu naar huis in 'De Slimste Mens'

donderdag 22 januari 2009

Weinig punten voor Koen Wauters, maar toch speelde hij dokter Cammu naar huis in het eindspel. 'Terzake'-journalist Lieven Verstraete mocht zich ook in zijn zevende aflevering voor n dag 'De Slimste Mens ter Wereld' noemen.

W


auters vertelde aan het begin van het spel over zijn nachtmerrie van de voorbije nacht. In zijn droom ging hij met slechts 62 seconden naar het eindspel, amper twee seconden meer dan de 60 seconden die elke deelnemer krijgt bij de start. Lange tijd leek het erop dat zijn nachtmerrie ook werkelijkheid ging worden.

Lieven Verstraete was vanaf het begin goed op dreef. Met een mooie score stuurde hij dokter Cammu en Koen Wauters naar het eindspel. Het spel leek gespeeld, maar uiteindelijk kon Koen Wauters toch het tij nog keren. Met de slotvraag over de Belgische atletiekmeisjes leek dokter Cammu de vtm-presentator naar huis te sturen. Cammu bleef echter steken op drie antwoorden waardoor Koen Wauters het spel kon afmaken.

Maandagavond neemt En-omroepster Geena Lisa het op tegen Lieven Verstraete en Koen Wauters.

Laat je horen! Wat vind jij van 'De Slimste Mens'? Reageer in het TV-Visie Forum!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2008-2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers