Koen Wauters speelt dokter Cammu naar huis in 'De Slimste Mens'

donderdag 22 januari 2009

Weinig punten voor Koen Wauters, maar toch speelde hij dokter Cammu naar huis in het eindspel. 'Terzake'-journalist Lieven Verstraete mocht zich ook in zijn zevende aflevering voor n dag 'De Slimste Mens ter Wereld' noemen.

W


auters vertelde aan het begin van het spel over zijn nachtmerrie van de voorbije nacht. In zijn droom ging hij met slechts 62 seconden naar het eindspel, amper twee seconden meer dan de 60 seconden die elke deelnemer krijgt bij de start. Lange tijd leek het erop dat zijn nachtmerrie ook werkelijkheid ging worden.

Lieven Verstraete was vanaf het begin goed op dreef. Met een mooie score stuurde hij dokter Cammu en Koen Wauters naar het eindspel. Het spel leek gespeeld, maar uiteindelijk kon Koen Wauters toch het tij nog keren. Met de slotvraag over de Belgische atletiekmeisjes leek dokter Cammu de vtm-presentator naar huis te sturen. Cammu bleef echter steken op drie antwoorden waardoor Koen Wauters het spel kon afmaken.

Maandagavond neemt En-omroepster Geena Lisa het op tegen Lieven Verstraete en Koen Wauters.

Laat je horen! Wat vind jij van 'De Slimste Mens'? Reageer in het TV-Visie Forum!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2008-2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers