Koen Wauters krijgt 'klein stresske' in eerste aflevering van 'Over Winnaars'

donderdag 5 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

In de eerste aflevering van 'Over Winnaars' rust er een grote verantwoordelijkheid op de schouders van Koen Wauters. Hij wil de droom van Pieter waarmaken en hem met zijn rolstoel, zonder enige motorische hulp, een 1,5 km hoge col in Frankrijk afduwen om te paragliden.

Pieter belandde in een rolstoel nadat hij bij een schietoefening bij de politie een kogel in de rug kreeg. Voor hun eerste training trekken Koen en Pieter naar de Ardennen. De eerste vlucht kent echter een moeilijke start. 'Ik krijg toch een klein stresske nu', bekent Koen. En dan moet het echte werk nog komen...'Over Winnaars', donderdag 5 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Humphrey krijgt bezoek van zijn tante, aan wie hij zijn liefde voor het speuren te danken heeft. Plots belandt zij echter zelf in het midden van een moordonderzoek. Ze is getuige van hoe een toerist van zijn balkon wordt gegooid. Humphrey wordt aangevallen op de plaats van het misdrijf en belandt in het ziekenhuis, waar hij quality time doorbrengt met zijn tante, tot ze hem het droeve geheim vertelt dat ze al die tijd had verzwegen.

'Vlaanderen Feest!', om 20.20 uur op En.

Dossiers