Koen Wauters krijgt 'klein stresske' in eerste aflevering van 'Over Winnaars'

donderdag 5 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

In de eerste aflevering van 'Over Winnaars' rust er een grote verantwoordelijkheid op de schouders van Koen Wauters. Hij wil de droom van Pieter waarmaken en hem met zijn rolstoel, zonder enige motorische hulp, een 1,5 km hoge col in Frankrijk afduwen om te paragliden.

Pieter belandde in een rolstoel nadat hij bij een schietoefening bij de politie een kogel in de rug kreeg. Voor hun eerste training trekken Koen en Pieter naar de Ardennen. De eerste vlucht kent echter een moeilijke start. 'Ik krijg toch een klein stresske nu', bekent Koen. En dan moet het echte werk nog komen...'Over Winnaars', donderdag 5 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers