Koen De Graeve, Laura Tesoro en Olga Leyers brengen 'Ja, Tarara' in 'Tien om te Zien'

dinsdag 26 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Ja, Tarara', de song die Koen De Graeve, Laura Tesoro en Olga Leyers samen brachten in aflevering 3 van 'Studio Tarara' komt nu ook uit als single.

Koen's personage Ricky Bolsens bracht het nummer in 'Tien om te Zien', het legendarische liedjesprogramma met Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Die leken geen haar verouderd toen ze Koen als Ricky Bolero moesten aankondigen in Studio Manhattan, want speciaal voor de opnamen is het decor van 'Tien om te Zien' heropgebouwd op de originele plek.


Laura Tesoro en OIga Leyers waren Ricky Bolero's achtergronddanseressen met opgestoken haar, brede schoudervullingen en typische pasjes uit de jaren '90. 'Ja, Tarara' is trouwens geschreven door Mario Goossens en David Poltrock, respectievelijk drummer en toetsenist bij Triggerfinger.

'Ja, Tarara' is verkrijgbaar via iTunes of te beluisteren via Spotify, Apple Music, YouTube Music en Deezer.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers