Koen De Graeve, Laura Tesoro en Olga Leyers brengen 'Ja, Tarara' in 'Tien om te Zien'

dinsdag 26 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Ja, Tarara', de song die Koen De Graeve, Laura Tesoro en Olga Leyers samen brachten in aflevering 3 van 'Studio Tarara' komt nu ook uit als single.

Koen's personage Ricky Bolsens bracht het nummer in 'Tien om te Zien', het legendarische liedjesprogramma met Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Die leken geen haar verouderd toen ze Koen als Ricky Bolero moesten aankondigen in Studio Manhattan, want speciaal voor de opnamen is het decor van 'Tien om te Zien' heropgebouwd op de originele plek.


Laura Tesoro en OIga Leyers waren Ricky Bolero's achtergronddanseressen met opgestoken haar, brede schoudervullingen en typische pasjes uit de jaren '90. 'Ja, Tarara' is trouwens geschreven door Mario Goossens en David Poltrock, respectievelijk drummer en toetsenist bij Triggerfinger.

'Ja, Tarara' is verkrijgbaar via iTunes of te beluisteren via Spotify, Apple Music, YouTube Music en Deezer.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers