Kirsten wint 'Big Brother 2006'!

maandag 29 mei 2006

De polls op het internet gaven het al langer aan, maar nu is het officieel. Kirsten is de winnares van Big Brother 2006. Na 92 dagen wacht haar een beloning van 100.000 euro.

S


amen met David en Kevin behoorde Kirsten tot de drie finalisten van Big Brother. Nadat Haris het huis vorige week moest verlaten, was het zeer rustig. De laatste week in het Big Brother-huis stond vooral in het teken van de veiling. Tijdens hun verblijf hebben alle bewoners meegewerkt aan een of ander kunstwerk. Zo was er het Big Brother-logo, een graffiti muur en nog veel meer. De finalisten veilden ook enkele eigen kledingstukken. De opbrengst van deze veiling ging naar goede doelen. Gisteren werd het laatste artikel geveild en sinds dan was het aftellen naar de finale. Uiteindelijk konden de bewoners 17.100 euro weggeven aan diverse goede doelen .

Vanmorgen kregen de bewoners even schrik omdat Walter hen wakker maakte met de mededeling dat ze hun koffers onmiddellijk moest pakken. Een van hen zou nog binnen het uur het huis moeten verlaten. De finalisten gingen meteen over tot actie, maar wat later bleek dat het om een grap ging om de bewoners uit hun bed te krijgen.

De live-show was zeer spannend. Eerst werd de bewoner die als derde eindigde bekend gemaakt, dat was Kevin. Kevin haalde slechts 15% van de stemmen. Het ging dus nog tussen David en Kirsten. Uiteindelijk won Kirsten overtuigend met 47% van de stemmen. Zij mag de cheque van 100.00 euro innen.

Een overzicht met al het televisienieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier ! Een aanrader!

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers