Kijkcijfers: 'Robland' zakt verder weg

woensdag 3 mei 2006

Er zit geen verbetering in het kijkcijfer van 'Robland'. TV-Visie schreef het vermoeden gisteren al in de analyse van de kijkcijfers van het afgelopen weekend en dat wordt nu bevestigd in de krant Het Nieuwsblad. Met nog 40.000 kijkers minder bereikt Rob Vanoudenhoven een nieuw dieptepunt. Of de herhaling op vrijdagavond extra kijkers heeft opgeleverd, is niet bekend.

'


Robland' was gestart met 673.000 kijkers en haalde een week later  nog 511.000 fans. Vanaf de derde week daalde Rob verder tot 379.000 kijkers om uiteindelijk afgelopen zondag te stranden op 339.000 kijkers.

Bron: Het Nieuwsblad

Het laatste TV-nieuws in iedere dag in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief 'TV-Visie extra' via dit invulformulier. Een aanrader!

DOSSIER: Robland

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers