Kijkcijfers: 'Robland' kan NIET overtuigen

dinsdag 18 april 2006

Ondanks de grote reclamecampagne en de kleine mediastorm lijkt het lot van 'Robland' definitief bezegeld. Het eerste VTM-programma van Rob Vanoudenhoven kan de kijker ook na de tweede aflevering niet overtuigen. Integendeel zelfs, Robland' verliest kijkers...

D


e tweede aflevering bereikte amper 511.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van slechts 18.9%. De startaflevering haalde nog 673.000 kijkers.

Het wordt nu afwachten hoe VTM zal reageren? Gaat het zijn duur zondagavondproject roemloos ten onder laten gaan of wordt er ingegrepen?

VTM lijkt op zondagavond volledig genegeerd te worden door de Vlaamse kijker. Ook de voormalig topper 'De Pfaffs' (584.000) verliest een pak kijkers.

En blijft de absolute marktleider met opnieuw schitterende resultaten voor 'Witse' (1.508.000) en de speciale Kom-op-tegen-Kaner-aflevering van 'De Pappenheimers' (1.265.000). Opmerkelijk is dat Rob Vanoudenhoven wel kan scoren bij En. Bijna n miljoen kijkers kozen voor de herhaling van 'Alles Kan Beter' (920.000).

Later op de dag volgt de volledige analyse van de kijkcijfers van het voorbije weekend.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Robland

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers