Kijkcijfers: 'MTV's Ex On The Beach: Double Dutch' breekt records

woensdag 20 juni 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

MTV's realityserie 'Ex On The Beach: Double Dutch', dat zijn derde seizoen beleeft, breekt alle records op MTV Vlaanderen. De reeks, waar acht sexy singles in een broeierige tropische omgeving verblijven en verrast worden door de komst van hun ex, houdt de gemoederen flink bezig.

Aflevering 5 brak het kijkcijferrecord met 96 duizend kijkers en is daarmee de best bekeken aflevering ooit op MTV Vlaanderen.


In de doelgroep 15-24 jaar was MTV de #1 zender in Vlaanderen tijdens de uitzending en bereikte bijna een kwart (24%) van de jongeren en jongvolwassenen met de spraakmakende show. Seizoen 3 heeft in totaal inmiddels al meer dan een miljoen kijkers via TV bereikt in Vlaanderen.

Via YouTube zijn de korte teasende clips en specials meer dan 1,3 miljoen keer bekeken. Via de MTV app en site zijn de afleveringen van het derde seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch' al 1,6 miljoen keer gestreamd.

De zichtbaarheid op social en online media is imposant voor 'Ex On The Beach'. In de afgelopen drie maanden genereerden berichten via online nieuws, lifestyle - en sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter meer dan 10 miljoen impressies.

Bron kijkcijfers: CIM Audimetrie live+7
Bron online en social media: Coosto
Bron YouTube: YouTube analytics, N.B. Het Nederlandse YouTube-kanaal van MTV is zowel in gebruik voor Nederland als België.

Persbericht Viacom Benelux
http://www.mtv.be
Meer artikels over MTV BE

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers