Kijkcijfers: 'MTV's Ex On The Beach: Double Dutch' breekt records

woensdag 20 juni 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

MTV's realityserie 'Ex On The Beach: Double Dutch', dat zijn derde seizoen beleeft, breekt alle records op MTV Vlaanderen. De reeks, waar acht sexy singles in een broeierige tropische omgeving verblijven en verrast worden door de komst van hun ex, houdt de gemoederen flink bezig.

Aflevering 5 brak het kijkcijferrecord met 96 duizend kijkers en is daarmee de best bekeken aflevering ooit op MTV Vlaanderen.


In de doelgroep 15-24 jaar was MTV de #1 zender in Vlaanderen tijdens de uitzending en bereikte bijna een kwart (24%) van de jongeren en jongvolwassenen met de spraakmakende show. Seizoen 3 heeft in totaal inmiddels al meer dan een miljoen kijkers via TV bereikt in Vlaanderen.

Via YouTube zijn de korte teasende clips en specials meer dan 1,3 miljoen keer bekeken. Via de MTV app en site zijn de afleveringen van het derde seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch' al 1,6 miljoen keer gestreamd.

De zichtbaarheid op social en online media is imposant voor 'Ex On The Beach'. In de afgelopen drie maanden genereerden berichten via online nieuws, lifestyle - en sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter meer dan 10 miljoen impressies.

Bron kijkcijfers: CIM Audimetrie live+7
Bron online en social media: Coosto
Bron YouTube: YouTube analytics, N.B. Het Nederlandse YouTube-kanaal van MTV is zowel in gebruik voor Nederland als België.

Persbericht Viacom Benelux
http://www.mtv.be
Meer artikels over MTV BE

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers