Kijkcijfers: 'Just The Two Of Us' verliest pak kijkers

dinsdag 21 november 2006

Ondanks het succes van 'Prison Break' op KANAALTWEE was het afgelopen weekend geen reden tot feestgedruis aan de Medialaan. De VTM-show 'Just The Two Of Us' verloor zaterdagavond bijna de helft van zijn kijkers. Oorzaak van alle ellende is de terugkeer van '1 Jaar Gratis' op En.

H


et zangprogramma met bekende duo's had het paradepaardje van het VTM-weekend moeten worden. De kijker heeft uiteindelijk anders beslist en zapte afgelopen zaterdag massaal naar de start van de nieuwe reeks '1 Jaar Gratis' op En. Maar liefst 835.111 Vlamingen keken naar de quiz onder leiding van Herman Van Molle.

Ook op gebied van zangwedstrijden met bekende Vlamingen is En de grote winnaar. Het eerste net van de VRT startte vroeger dan zijn concurrent met een kopie van het originele BBC-format dat VTM binnenhaalde. Terwijl 'Steracteur Sterartiest' week na week betere cijfers scoort, gaan die van 'Just The Two Of Us' in dalende lijn. Van ruim 682.718 kijkers bij de start naar slechts 388.390 volhouders afgelopen zaterdag. 'Steracteur Sterartiest' (1.081.896) piekte vrijdagavond moeiteloos over de kaap van n miljoen kijkers.

Bron: De Standaard

Lees ook: Kijkcijfers : Prison Break piekt naar 590.000 kijkers!

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina !

DOSSIER: Just The Two Of Us

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers