Kijkcijfers: 'Just The Two Of Us' verliest pak kijkers

dinsdag 21 november 2006

Ondanks het succes van 'Prison Break' op KANAALTWEE was het afgelopen weekend geen reden tot feestgedruis aan de Medialaan. De VTM-show 'Just The Two Of Us' verloor zaterdagavond bijna de helft van zijn kijkers. Oorzaak van alle ellende is de terugkeer van '1 Jaar Gratis' op En.

H


et zangprogramma met bekende duo's had het paradepaardje van het VTM-weekend moeten worden. De kijker heeft uiteindelijk anders beslist en zapte afgelopen zaterdag massaal naar de start van de nieuwe reeks '1 Jaar Gratis' op En. Maar liefst 835.111 Vlamingen keken naar de quiz onder leiding van Herman Van Molle.

Ook op gebied van zangwedstrijden met bekende Vlamingen is En de grote winnaar. Het eerste net van de VRT startte vroeger dan zijn concurrent met een kopie van het originele BBC-format dat VTM binnenhaalde. Terwijl 'Steracteur Sterartiest' week na week betere cijfers scoort, gaan die van 'Just The Two Of Us' in dalende lijn. Van ruim 682.718 kijkers bij de start naar slechts 388.390 volhouders afgelopen zaterdag. 'Steracteur Sterartiest' (1.081.896) piekte vrijdagavond moeiteloos over de kaap van n miljoen kijkers.

Bron: De Standaard

Lees ook: Kijkcijfers : Prison Break piekt naar 590.000 kijkers!

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina !

DOSSIER: Just The Two Of Us

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers