Kate Ryan krijgt (on)geluksgetal 7

dinsdag 21 maart 2006

Een positief of negatief voorteken? Het maakt niet echt uit want er is geen ontkomen aan. Kate Ryan moet als zevende aantreden tijdens de halve finale van het Eurovisiesongfestival in Athene. Naast de rangschikking voor deze halve finale maakte de organisatie ook enkele wijzigingen bekend.

Voor

taan mogen de woordvoerders van de verschillende landen enkel nog de drie hoogste scores live in de uitzending vertellen. De laagste punten (1-7) verschijnen automatisch op het puntenbord. Om enige spanning in de show te houden moeten de laatste drie landen wel alle punten één voor één verkondigen.

Deze ingreep moet ervoor zorgen dat de televisieshow een stuk boeiender, vlotter en korter wordt. Eerder pasten RTBF en VRT dit systeem ook al toe bij  het Junior Eurovisiesongfestival in Hasselt.
Bron: De Standaard

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Eurosong 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers