Karnivale 2 weken telefonisch onbereikbaar

maandag 19 juli 2010

Restaurant Karnivale uit Aalst, dat in juni de finale won van 'Mijn Restaurant!' op vtm, was goed 2 weken telefonisch niet te bereiken. Eigenaars Karel en Ken hadden gedurende een dikke week niks in de gaten, maar toen het toch wel erg stil bleef, kregen ze argwaan.

Snel met de telefoon een tafeltje reserveren bij Karnivale in Aalst was gedurende twee weken niet mogelijk. Wie belde, kreeg een bezettoon te horen. Het duurde een dikke week eer uitbaters Karel en Ken doorhadden dat er wat mis was. 'De eerste dagen besef je door de drukte niet dat de telefoon niet rinkelt', zegt Karel in het Nieuwsblad.


Technici van Telenet die ter plaatse kwamen, konden geen probleem vinden. 'Het was onze eigen schuld. Iets doms', aldus Karel.

Ondanks de technische problemen met de telefoon, zit Karnivale toch nog goed vol. Wie een tafeltje wil reserveren voor zaterdagavond kan pas in januari een plaatsje te pakken krijgen. Vanaf half augustus zijn er weer vrije plaatsen op verschillende andere avonden. Nu de telefoon het weer doet is reserveren bij Karnivale mogelijk via 053-39 42 78.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
VMMa stelt stadsbestuur Aalst in gebreke
Herbekijk finale 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers