KANAALTWEE: liveshow 'Big Brother' naar maandag

woensdag 28 maart 2007

KANAALTWEE wijzigt vanaf maandag 2 april zijn programmaschema. De liveshow van 'Big Brother' verhuist vanaf dan definitief naar maandagavond. Oorspronkelijk stond deze liveshow op donderdag, maar door tegenvallende kijkcijfers komt de zender terug op deze beslissing.

V


anaf maandag 2 april is dit het nieuwe schema op maandagavond:

20.30 uur: 'Geert Hoste Staat Verder'
21.15 uur: 'Big Brother': liveshow
22.30 uur: 'Sexcetera'

Op donderdag wordt dan om 20.35 uur een 'gewone' aflevering van 'Big Brother' uitgezonden, gevolgd door een film. Op donderdag 5 april staat om 21.35 uur de film 'Braveheart' op het programma.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers