KANAALTWEE: 'Big Brother' zoekt duo's

donderdag 18 januari 2007

In het voorjaar van 2007 keert 'Big Brother' terug op KANAALTWEE. Voor deze nagelnieuwe editie zoekt 'Big Brother' nog duo's. Dit is nieuw en opmerkelijk. Voorheen kon je je enkel als individu 100 dagen laten opsluiten in het glazen huis.

P


resentator Walter Grootaers: ''Big Brother' is weer van alles van plan. Dit moet echter nog even geheim blijven voor de kandidaten. Ik mag er nog niks over vertellen. Maar het zal een verrassende en straffe reeks worden.'

Elke band tussen de duo's is mogelijk: broer en zus, ouder en (stief)kind, familieleden, koppels, vrienden, collega's, buren, danspartners, leraar en leerling, sportmakkers... Wie interesse heeft, moet zich snel aanmelden op de website van KANAALTWEE : www.kanaaltwee.be/steljekandidaat/bigbrother2007.htm of een brief schrijven (met foto) naar postbus 555, 1800 Vilvoorde kan ook.

De selecties voor de nieuwe reeks zijn volop aan de gang. Ruim 3.000 kandidaten schreven zich in voor de zesde reeks van het populaire realityprogramma. Voor de eerste reeks in 2000 waren dat er 800. De deelnemers moeten meer dan drie maanden lang een hard regime zonder luxe, zero privacy en zonder contact met de buitenwereld doorstaan.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers