KANAALTWEE: 'Big Brother' zoekt duo's

donderdag 18 januari 2007

In het voorjaar van 2007 keert 'Big Brother' terug op KANAALTWEE. Voor deze nagelnieuwe editie zoekt 'Big Brother' nog duo's. Dit is nieuw en opmerkelijk. Voorheen kon je je enkel als individu 100 dagen laten opsluiten in het glazen huis.

P


resentator Walter Grootaers: ''Big Brother' is weer van alles van plan. Dit moet echter nog even geheim blijven voor de kandidaten. Ik mag er nog niks over vertellen. Maar het zal een verrassende en straffe reeks worden.'

Elke band tussen de duo's is mogelijk: broer en zus, ouder en (stief)kind, familieleden, koppels, vrienden, collega's, buren, danspartners, leraar en leerling, sportmakkers... Wie interesse heeft, moet zich snel aanmelden op de website van KANAALTWEE : www.kanaaltwee.be/steljekandidaat/bigbrother2007.htm of een brief schrijven (met foto) naar postbus 555, 1800 Vilvoorde kan ook.

De selecties voor de nieuwe reeks zijn volop aan de gang. Ruim 3.000 kandidaten schreven zich in voor de zesde reeks van het populaire realityprogramma. Voor de eerste reeks in 2000 waren dat er 800. De deelnemers moeten meer dan drie maanden lang een hard regime zonder luxe, zero privacy en zonder contact met de buitenwereld doorstaan.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers