KANAALTWEE: 'Big Brother' lokt meer kijkers

dinsdag 27 maart 2007

KANAALTWEE laat weten dat de uitzendingen van 'Big Brother' steeds meer kijkers lokken. De LIVE-uitzending van gisteren, maandag 26 maart 2007, is de best bekeken rechtstreekse uitzending van Big Brother totnogtoe. Big Brother LIVE stijgt kijkcijfermatig week na week. Gisteren keken gemiddeld 255.109 kijkers.

O


p het piekmoment stemden 315.844 kijkers op KANAALTWEE af om te zien hoe de vrouwelijke bewoners meedogenloos de nietsvermoedende Mutz het Huis uitstuurden. Op dit moment twijfelen de bewoners nog steeds aan het feit dat Mutz het spel voorgoed heeft moeten verlaten. Omdat de exit zo onverwacht en spectaculair verliep, vermoeden ze dat Big Brother nog een 'plan' heeft om Mutz terug in het spel te brengen...  

Nu donderdag krijgen de mannelijke bewoners alvast de kans om 'revanche' te nemen. Zij moeten dan op hun beurt onverbiddelijk een vrouw het Huis uitsturen.  

Gisterenavond haalde ook Geert Hoste puike cijfers op KANAALTWEE. Het eerste deel van 'Geert Hoste Staat Verder' werd door 284.390 Vlamingen bekeken. Op een piekmoment keken zelfs 347.069 kijkers. Ook 'Sexcetera', het erotische reportageprogramma, bereikte na de LIVE van Big Brother een hoogtepunt op een piekmoment met 287.127 kijkers. 

In de Big Brother-daily van woensdag 28 maart 2007 :

  • de eerste dag in het Huis na het onverwachte vertrek van Mutz.
  • Naiomi en Nicolas moeten besmeerd met stroop en duivenvoer een til met 15 hongerige duiven betreden. De bewoner van wie de duiven het meeste voer hebben afgepikt (wordt bepaald door weging) wint deze opdracht en krijgt 1 minuut belkrediet voor een gesprekje met het thuisfront.
  • Hanne, Virginie, Evelien, Martin, Benjamin, Dimitri en Mario hebben de voorbije week elk een kledingbon gewonnen. Zij mogen hiermee elk voor 500 euro gaan shoppen in de Big Brother-winkel die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een Big Brother-boetiek.
  • de Guiness-wereldrecordpoging t-shirts aantrekken : Dimitri trekt t-shirts aan met behulp van de andere bewoners. Er moeten 161 t-shirts over elkaar aangetrokken worden om een Guiness World Record te vestigen. Van het slagen hierin hangt bovendien 50% van het huishoudbudget af. 

'Big Brother', woensdag 28 maart 2007 om 20.35 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers