KADET neemt voor eerste keer deel aan Buitenspeeldag

dinsdag 18 april 2017

Op woensdag 19 april gaat het scherm bij VTMKZOOM en KADET op zwart voor de tiende editie van Buitenspeeldag. KADET neemt zo voor de eerste keer deel. Tussen 13.00 en 17.00 uur zullen de kinderzenders van MEDIALAAN geen programma's uitzenden, om zo kinderen aan te sporen om naar buiten te gaan en te ravotten.

Ook de websites van VTMKZOOM en KADET zullen die namiddag even offline aan. Buitenspeeldag 2017 is een initiatief van de Vlaamse Overheid en Vlaams Minister voor Jeugd Sven Gatz, in samenwerking met zes Vlaamse kinderzenders: Nickelodeon, Ketnet, VTMKZOOM, Studio 100 TV en Nick Jr en KADET.

Tijdens de Buitenspeeldag kunnen kinderen op tal van locaties in hun buurt terecht voor een uitgebreid en divers aanbod aan activiteiten. Ook verschillende jeugd- en sportverenigingen in de gemeentes en steden zetten hun schouders onder het initiatief.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers