KADET neemt voor eerste keer deel aan Buitenspeeldag

dinsdag 18 april 2017

Op woensdag 19 april gaat het scherm bij VTMKZOOM en KADET op zwart voor de tiende editie van Buitenspeeldag. KADET neemt zo voor de eerste keer deel. Tussen 13.00 en 17.00 uur zullen de kinderzenders van MEDIALAAN geen programma's uitzenden, om zo kinderen aan te sporen om naar buiten te gaan en te ravotten.

Ook de websites van VTMKZOOM en KADET zullen die namiddag even offline aan. Buitenspeeldag 2017 is een initiatief van de Vlaamse Overheid en Vlaams Minister voor Jeugd Sven Gatz, in samenwerking met zes Vlaamse kinderzenders: Nickelodeon, Ketnet, VTMKZOOM, Studio 100 TV en Nick Jr en KADET.


Tijdens de Buitenspeeldag kunnen kinderen op tal van locaties in hun buurt terecht voor een uitgebreid en divers aanbod aan activiteiten. Ook verschillende jeugd- en sportverenigingen in de gemeentes en steden zetten hun schouders onder het initiatief.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers