'K3 zoekt K3' kent ontknoping op 6 november

maandag 31 augustus 2015

Meer dan 6000 meisjes schreven zich in om hun kans te wagen om de nieuwe K3 te worden. Maar een plekje in de nieuwe K3 krijg je echter niet zo maar in de schoot geworpen.

Zowel juryleden Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst als de publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders beslissen mee.


Wie krijgt de felbegeerde plek in de liveshows en welke drie meiden mogen zich uiteindelijk K3 noemen? 'K3 zoekt K3' is dan ook een zinderende zoektocht die Vlaanderen en Nederland tien wekenlang in de ban zal houden.

Wat er bij deze zoektocht op het spel staat is niet niks, zegt Gert Verhulst, want de drie winnaressen wacht immers een hele drukke, maar mooie carrière. De fakkel zal ook pas doorgegeven worden als er echt toppertjes gevonden zijn. Vrijdag 6 november zal tijdens de finale de nieuwe K3 bekend zijn.

'K3 zoekt K3' is absoluut geen kinderprogramma, maar heeft een breed entertainmentgehalte.
Het programma wordt gepresenteerd door Niels Destadsbader samen met de Nederlandse zanger en presentator Gerard Joling. Voor Niels is het zijn eerste duo-presentatie. Hij leidt de show samen met Gerard in goede banen en vormt het klankbord voor de kandidaten die hun grote droom nastreven.

'Toen men mij vroeg om 'K3 zoekt K3' te presenteren heb ik niet lang geaarzeld', zegt Niels Destadsbader, 'ik ben opgegroeid met K3 en het drietal is nog steeds een fenomeen in Vlaanderen. Dat ik de host mag zijn van de zoektocht naar de nieuwe bezetting is dan ook een hele eer.'

Ook VTMKZOOM wil de zoektocht naar de nieuwe K3 niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom lanceert de kinderzender de gloednieuwe show 'K3 zoekt K3 met Jasper Publie'. Ook online wordt 'K3 zoekt K3' een hele belevenis.

'K3 zoekt K3', vanaf vrijdag 4 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers