'K2 Zoekt K3': volg de finalisten via Twitter

woensdag 30 september 2009

Zaterdag 3 oktober weten de Vlaamse en Nederlandse kijkers wie het nieuwe K3-meisje wordt naast Karen en Kristel. De finale wordt live vanuit Vilvoorde gepresenteerd door Koen Wauters en Gerard Joling. De drie finalistes zijn volop aan het repeteren voor de grote show van zaterdagavond. Hun avonturen kan je nog de hele week volgen via Twitter.

Ben

jij benieuwd hoe Josje, Noa en Madelon naar de finale toe leven? Wil je graag weten hoe ze zich voorbereiden? Volg dan hun Twitter-avonturen via de 'K2 zoekt K3'-website!

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers