Kürt Rogiers oefent voor het eerst op een écht model voor 'Beat VTM' - VIDEO

maandag 14 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Kürt Rogiers is volop aan het trainen voor 'Beat VTM'. Daarin moet hij in 100 dagen tijd een volwaardige dameskapper proberen te worden.

Begin deze maand lanceerde Kürt daarom een oproep aan alle vrouwen in Vlaanderen om zich in te schrijven om zijn allereerste levend model te worden. De oproep werd een groot succes, want maar liefst 800 dames stelden zich kandidaat. Sofie werd uitverkozen en mocht plaatsnemen in de kappersstoel van Kürt. 'Er zijn geen rampen gebeurd', klinkt het bij kapper Kürt. 'Ik heb niet in haar oren geknipt en ik heb haar haar niet verbrand, dus so far so good.' Wat vindt Sofie zelf van het eindresultaat?


Hoe de trainingen van de bekende en onbekende Vlamingen verlopen, is te volgen via https://vtm.be/beat-vtm/achter-de-schermen/.

" frameborder="0" allowfullscreen>

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers