Krt Rogiers oefent voor het eerst op een cht model voor 'Beat VTM' - VIDEO

maandag 14 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Krt Rogiers is volop aan het trainen voor 'Beat VTM'. Daarin moet hij in 100 dagen tijd een volwaardige dameskapper proberen te worden.

Begin deze maand lanceerde Kürt daarom een oproep aan alle vrouwen in Vlaanderen om zich in te schrijven om zijn allereerste levend model te worden. De oproep werd een groot succes, want maar liefst 800 dames stelden zich kandidaat. Sofie werd uitverkozen en mocht plaatsnemen in de kappersstoel van Kürt. 'Er zijn geen rampen gebeurd', klinkt het bij kapper Kürt. 'Ik heb niet in haar oren geknipt en ik heb haar haar niet verbrand, dus so far so good.' Wat vindt Sofie zelf van het eindresultaat?


Hoe de trainingen van de bekende en onbekende Vlamingen verlopen, is te volgen via https://vtm.be/beat-vtm/achter-de-schermen/.

" frameborder="0" allowfullscreen>

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Taylor eist dat haar volledige huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een van haar agressieve zenuwinzinkingen begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sams huwelijk wordt een zootje wanneer haar bruidsmeisjes weglopen van het feest.

'Bridezillas', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers