Kürt Rogiers oefent voor het eerst op een écht model voor 'Beat VTM' - VIDEO

maandag 14 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Kürt Rogiers is volop aan het trainen voor 'Beat VTM'. Daarin moet hij in 100 dagen tijd een volwaardige dameskapper proberen te worden.

Begin deze maand lanceerde Kürt daarom een oproep aan alle vrouwen in Vlaanderen om zich in te schrijven om zijn allereerste levend model te worden. De oproep werd een groot succes, want maar liefst 800 dames stelden zich kandidaat. Sofie werd uitverkozen en mocht plaatsnemen in de kappersstoel van Kürt. 'Er zijn geen rampen gebeurd', klinkt het bij kapper Kürt. 'Ik heb niet in haar oren geknipt en ik heb haar haar niet verbrand, dus so far so good.' Wat vindt Sofie zelf van het eindresultaat?


Hoe de trainingen van de bekende en onbekende Vlamingen verlopen, is te volgen via https://vtm.be/beat-vtm/achter-de-schermen/.

" frameborder="0" allowfullscreen>

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers