'Junior Songfestival': Laura repeteert met schommel in Kiev (filmpje!)

dinsdag 17 november 2009

Laura heeft haar eerste repetitie afgewerkt in Kyiv. Op de persconferentie begin november deed ze nog wat geheimzinnig over de aanwezigheid van de schommel, maar die blijkt dan toch in de act te zitten. Voor de rest zijn een aantal erg bescheiden veranderingen in de choreografie merkbaar.

Laura stond vandaag voor de allereerste keer op het grote podium in Palats Sportu in Kiev. Laura: “Ik schrok wel even. Het podium is echt heel groot, maar de zaal is nog veel groter.” Laura repeteerde nog niet in haar outfit, maar wel al voor het decor en vanop de schommel. Laura: “Ik vond de eerste repetitie heel leuk. Voor ik op moest, was ik wel een beetje zenuwachtig. Maar toen ik op het podium kroop en de soundcheck goed ging , wist ik dat ik niet zenuwachtig moest zijn.”


Eerder vandaag ging Laura met de andere kandidaten een kijkje nemen in het Bokrijk van Oekraïne, het Pirogovo-openluchtmuseum. Laura kreeg een rondleiding langs oude Oekraïense huisjes en ontdekte hoe de mensen daar vroeger leefden. Daarna ging ze aan de slag in een pottenbakkerij. Ze maakte zelf een schaaltje in klei en mocht van de pottenbakker een pot uitkiezen. Laura: “Ik vond het interessant om te zien hoe de mensen hier leefden en ik vond de huisjes eigenlijk wel mooi.”


 

 


 

 

 

Artikel: Filip Moons - Eurosong.be
 


Lees ook:
'Junior Songfestival Kiev 2009': eerste repetitie voor Laura (filmpje!)
Junior Songfestival-kandidate Laura aangekomen in Kiev
Bron: Persbericht Eťn + Eurosong
http://www.yodelo.be
Meer artikels over Eťn

DOSSIER: Junior Eurosong 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers