Jonas Van Geel gewond tijdens opname najaarspot VTM (VIDEO!)

donderdag 4 augustus 2016

De grote vakantie is halfweg! Tijd voor VTM om vooruit te blikken naar de lading nieuwe programma's vanaf september. Boegbeeld Jonas Van Geel krijgt dit jaar de eer om een preview te geven. En dat loopt niet vlotjes...

 

 

 

Met 'Je Overleeft Het Hier' geeft gastheer Jonas Van Geel een snel overzicht van wat televisiekijkend Vlaanderen dit najaar van VTM mag verwachten. Opvallende nieuwkomers zijn 'Het Groot Licht' met Gert Verhulst en 'Little Big Shots' met Nathalie Meskens.

Een aantal nieuwkomers van vorig jaar worden wegens succes verlengd: 'Axel Opgelicht!', Cathérine' en 'Jonas & Van Geel'. En daarnaast ook het lang verwachte vervolg op 'Cordon' en 'Wat Als?'. En uiteraard ontbreken ook vaste waarden zoals 'Familie' en 'Het Lichaam Van Coppens' niet.

Bekijk meer video's op vtm.beLees ook:
Gert Verhulst zoekt 'Het Grootste Licht' voor VTM
Nathalie Meskens presenteert Vlaamse versie 'Little Big Shots' bij VTM - VIDEO
'Cordon 2' dit najaar bij VTM, deze zomer herhaling reeks 1
'Het Lichaam van Coppens' komt terug!
Matteo Simoni nieuw in vaste cast 'Wat Als?'

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: En -  VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op En.

Dossiers