Johan uit 'Big Brother' trouwe bezoeker parenclub?

zaterdag 7 april 2007

De 'Big Entry' moest zorgen voor nieuwe bewoners met meer pit. Dat 'Big Brother' koos voor een dakloze en twee acteurs, was al eerder bekend. Toch konden al deze noodingrepen (nog) niet voor extra actie zorgen. Of zijn er nog enkele geheimen die naar boven moeten komen?

Een

aandachtige surfer merkte op dat Johan niet alleen acteur is, maar ook nog een interessante hobby heeft. 'Big Brother' wou meer vonken en vuur met zijn nieuwe bewonersgroep, wel dan ga je toch op zoek in parenclubs. Op de website van de Erotic Club Acanthus uit Hulst is vorige week volgende berichtje gepost:

'Deze week hebben wij een trouwe Acanthus-feestneus die zijn kandidatuur is gaan verdedigen bij de inrichters van het BigBrotherpogramma. Als Johan ook definitief mag meedoen, dan wordt hij de éérste swingersclubambassadeur in BigBrother… Laten we hopen dat hij er een BigBordell van maakt… dàn komen er kijkcijfers én reclame voor jullie Acanthus!'

Is Johan niet alleen voor zijn acteertalent aangezocht door 'Big Brother'? Moet hij ook nog op een andere manier de kijkcijfers opkrikken? Het kunnen nog 'hete' dagen en nachten worden in het 'Big Brother'-huis...

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers