Johan uit 'Big Brother' trouwe bezoeker parenclub?

zaterdag 7 april 2007

De 'Big Entry' moest zorgen voor nieuwe bewoners met meer pit. Dat 'Big Brother' koos voor een dakloze en twee acteurs, was al eerder bekend. Toch konden al deze noodingrepen (nog) niet voor extra actie zorgen. Of zijn er nog enkele geheimen die naar boven moeten komen?

Een

aandachtige surfer merkte op dat Johan niet alleen acteur is, maar ook nog een interessante hobby heeft. 'Big Brother' wou meer vonken en vuur met zijn nieuwe bewonersgroep, wel dan ga je toch op zoek in parenclubs. Op de website van de Erotic Club Acanthus uit Hulst is vorige week volgende berichtje gepost:

'Deze week hebben wij een trouwe Acanthus-feestneus die zijn kandidatuur is gaan verdedigen bij de inrichters van het BigBrotherpogramma. Als Johan ook definitief mag meedoen, dan wordt hij de éérste swingersclubambassadeur in BigBrother… Laten we hopen dat hij er een BigBordell van maakt… dàn komen er kijkcijfers én reclame voor jullie Acanthus!'

Is Johan niet alleen voor zijn acteertalent aangezocht door 'Big Brother'? Moet hij ook nog op een andere manier de kijkcijfers opkrikken? Het kunnen nog 'hete' dagen en nachten worden in het 'Big Brother'-huis...

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers