Joe-dj Anke Buckinx zwanger van tweede kindje - VIDEO

dinsdag 16 oktober 2018
Foto: Joe - © MEDIALAAN 2018

Joe-dj Anke Buckinx had vanmorgen leuk nieuws aan te kondigen: ze is samen met haar partner Tom zwanger van een tweede kindje.

Anke kondigde het nieuws niet zelf aan, het was dochtertje Lou die met de blijde boodschap kwam via een videoboodschap. De zwangerschap was niet alleen een verrassing voor de Joe-luisteraars, ook ochtendcollega Sven Ornelis werd verrast.


Anke: 'Ik ben op dit moment negen weken ver, maar ik wil het heel graag nu al vertellen. Ik heb veel meer last van kwaaltjes dan tijdens mijn vorige zwangerschap, dus ik kan en wil dat ook niet verstoppen op de radio want ik deel graag alles met onze lieve luisteraars. Lou kan niet wachten om grote zus te worden in mei. Ze heeft al beloofd dat ze me dan veel gaat helpen, ook met poetsen.' (lacht)

Het videofragment waarin Sven Ornelis wordt verrast met het nieuws kan je delen via deze embedcode:

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers