Joe-dj Anke Buckinx zwanger van tweede kindje - VIDEO

dinsdag 16 oktober 2018
Foto: Joe - © MEDIALAAN 2018

Joe-dj Anke Buckinx had vanmorgen leuk nieuws aan te kondigen: ze is samen met haar partner Tom zwanger van een tweede kindje.

Anke kondigde het nieuws niet zelf aan, het was dochtertje Lou die met de blijde boodschap kwam via een videoboodschap. De zwangerschap was niet alleen een verrassing voor de Joe-luisteraars, ook ochtendcollega Sven Ornelis werd verrast.


Anke: 'Ik ben op dit moment negen weken ver, maar ik wil het heel graag nu al vertellen. Ik heb veel meer last van kwaaltjes dan tijdens mijn vorige zwangerschap, dus ik kan en wil dat ook niet verstoppen op de radio want ik deel graag alles met onze lieve luisteraars. Lou kan niet wachten om grote zus te worden in mei. Ze heeft al beloofd dat ze me dan veel gaat helpen, ook met poetsen.' (lacht)

Het videofragment waarin Sven Ornelis wordt verrast met het nieuws kan je delen via deze embedcode:

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers