JIM zendt woensdag voor de laatste keer uit

dinsdag 15 december 2015

Woensdag 16 december zal JIM voor de laatste keer uitzenden. Op de laatste dag staat 'This Was JIM' op het programma, een afscheidsfilm met de leukste, grappigste en foutste momenten van de afgelopen 14 jaar van JIM.

De voorbije weken presenteerden JIM-gezichten Niko Van Driessche en Britt Valkenborghs al 'Check Out', een dagelijks programma waarin ze ook terugblikten op de afgelopen 14 jaar. Een uur lang zette het duo de meest memorabele JIM-programma’s centraal en ontvingen ze onder andere Sean Dhondt en Regi Penxten. Het signaal van JIM wordt vanaf vrijdag 18 december om 16.00 uur ingevuld door de nieuwe kinderzender KADET.


Niko & Britt: 'De afgelopen weken hebben we geprobeerd om samen met de kijker in schoonheid afscheid te nemen van JIM. Morgen is echt het einde van een tijdperk. We willen dan ook alle JIM-kijkers bedanken voor al die mooie jaren.'

'This Was JIM': JIM-film op woensdag 16 december van 8.00 tot 0.00 uur
Op woensdag 16 december sluit JIM af met 'This Was JIM': een drie uur durende film die de meest memorabele momenten en programma's uit 14 jaar JIM op een rij zet. De verschillende jaren festivalverslaggeving met 'Festivalitis' en de memorabele live-programma's zoals 'FUZZ!' en 'The Big Live' komen zo zeker aan bod. Er wordt ook teruggeblikt op 'Sean Late Night', de talkshow van Sean Dhondt, de leukste momenten van 'Moviesnackx' en 'Gamepower' komen aan bod en er worden enkele nostalgische reisprogramma's van onder het stof gehaald zoals 'The Bro Trip'. Tot slot staan ook de vele VJ's even stil bij het einde van een geweldig hoofdstuk en vertellen ze hun mooiste herinneringen.

'This Was JIM' wordt vanaf 8.00 in lus uitgezonden tot en met 0.00 uur, meteen ook het laatste wat er op JIM te zien is. Op vrijdag 18 december gaat de nieuwe kinderzender KADET van start met de Amerikaanse avonturenfilm 'Spy Kids 3'.

'This Was JIM', woensdag 16 december van 8.00 tot 0.00 uur.
Start KADET, vrijdag 18 december om 16.00 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers