JIM zendt woensdag voor de laatste keer uit

dinsdag 15 december 2015

Woensdag 16 december zal JIM voor de laatste keer uitzenden. Op de laatste dag staat 'This Was JIM' op het programma, een afscheidsfilm met de leukste, grappigste en foutste momenten van de afgelopen 14 jaar van JIM.

De voorbije weken presenteerden JIM-gezichten Niko Van Driessche en Britt Valkenborghs al 'Check Out', een dagelijks programma waarin ze ook terugblikten op de afgelopen 14 jaar. Een uur lang zette het duo de meest memorabele JIM-programma’s centraal en ontvingen ze onder andere Sean Dhondt en Regi Penxten. Het signaal van JIM wordt vanaf vrijdag 18 december om 16.00 uur ingevuld door de nieuwe kinderzender KADET.


Niko & Britt: 'De afgelopen weken hebben we geprobeerd om samen met de kijker in schoonheid afscheid te nemen van JIM. Morgen is echt het einde van een tijdperk. We willen dan ook alle JIM-kijkers bedanken voor al die mooie jaren.'

'This Was JIM': JIM-film op woensdag 16 december van 8.00 tot 0.00 uur
Op woensdag 16 december sluit JIM af met 'This Was JIM': een drie uur durende film die de meest memorabele momenten en programma's uit 14 jaar JIM op een rij zet. De verschillende jaren festivalverslaggeving met 'Festivalitis' en de memorabele live-programma's zoals 'FUZZ!' en 'The Big Live' komen zo zeker aan bod. Er wordt ook teruggeblikt op 'Sean Late Night', de talkshow van Sean Dhondt, de leukste momenten van 'Moviesnackx' en 'Gamepower' komen aan bod en er worden enkele nostalgische reisprogramma's van onder het stof gehaald zoals 'The Bro Trip'. Tot slot staan ook de vele VJ's even stil bij het einde van een geweldig hoofdstuk en vertellen ze hun mooiste herinneringen.

'This Was JIM' wordt vanaf 8.00 in lus uitgezonden tot en met 0.00 uur, meteen ook het laatste wat er op JIM te zien is. Op vrijdag 18 december gaat de nieuwe kinderzender KADET van start met de Amerikaanse avonturenfilm 'Spy Kids 3'.

'This Was JIM', woensdag 16 december van 8.00 tot 0.00 uur.
Start KADET, vrijdag 18 december om 16.00 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers