Jeroen De Pauw en Andy De Brouwer dineren heerlijk eigenwijs in nieuw njam!-programma 'Apero-Dining'

zaterdag 16 november 2019
Foto: njam! - © Studio 100 2019

In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is. Chef Jeroen De Pauw en sommelier Andy De Brouwer vervangen het glaasje bubbels en de klassieke borrelnootjes door een hele nieuwe belevenis.

Ze laten hun gasten dineren, zonder dat ze de sofa uit hoeven te komen. Terwijl Jeroen heel wat originele hapjes serveert, verrast Andy de gasten met opmerkelijke aperitiefdranken.


In de eerste aflevering staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco’s met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu. Sommelier Andy shaket een eigenzinnige pisco-sour en laat de gasten genieten van een perfecte mini Irish coffee. Dineren was nog nooit zo gezellig, vernieuwend én lekker tegelijk!


'Apero-Dining', vanaf 17 november elke zondag om 9.30 uur, 17.30 uur en 22.20 uur op njam!.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers