Javier heeft het 'Big Brother'-huis verlaten!

maandag 13 maart 2006

TV-Visie schreef het al maandagmiddag, maar het was wachten tot de liveshow voor Vlaanderen zekerheid kreeg. Javier heeft het 'Big Brother'-huis verplicht moeten verlaten. Na een voorstel tot sanctie stemden de bewoners hem unaniem uit het huis.

D


e exit van Javier kwam voor de lezers van TV-Visie niet geheel onverwacht. Al maandagmiddag verschenen de eerste geruchten op het forum van TV-Visie. Uiteindelijk lag zijn lot in handen van de veertien andere bewoners. Zij zagen slechts één oplossing: Javier moest het huis uit. 'Big Brother' kon de groepsdruk niet weerstaan en bezweek.

Lees ook:
CRISIS in 'Big Brother': ALLE bewoners willen WEG!
JAVIER NAAR HUIS na geweld in 'Big Brother'-huis!?

TV-Visie vraagt opnieuw jouw mening over 'Big Brother'. Is de harde straf voor Javier wel gerechtvaardigd? Stem nu mee in de nieuwe POLL.

Dagelijks op de hoogte blijven over 'Big Brother'?  Kies dan nu voor 'TV-Visie extra', de nieuwsbrief voor wie méér tv wil. Abonneren kan via de link op de homepage of rechtstreeks via deze link. 

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers