Javier heeft het 'Big Brother'-huis verlaten!

maandag 13 maart 2006

TV-Visie schreef het al maandagmiddag, maar het was wachten tot de liveshow voor Vlaanderen zekerheid kreeg. Javier heeft het 'Big Brother'-huis verplicht moeten verlaten. Na een voorstel tot sanctie stemden de bewoners hem unaniem uit het huis.

D


e exit van Javier kwam voor de lezers van TV-Visie niet geheel onverwacht. Al maandagmiddag verschenen de eerste geruchten op het forum van TV-Visie. Uiteindelijk lag zijn lot in handen van de veertien andere bewoners. Zij zagen slechts n oplossing: Javier moest het huis uit. 'Big Brother' kon de groepsdruk niet weerstaan en bezweek.

Lees ook:
CRISIS in 'Big Brother': ALLE bewoners willen WEG!
JAVIER NAAR HUIS na geweld in 'Big Brother'-huis!?

TV-Visie vraagt opnieuw jouw mening over 'Big Brother'. Is de harde straf voor Javier wel gerechtvaardigd? Stem nu mee in de nieuwe POLL.

Dagelijks op de hoogte blijven over 'Big Brother'?  Kies dan nu voor 'TV-Visie extra', de nieuwsbrief voor wie mr tv wil. Abonneren kan via de link op de homepage of rechtstreeks via deze link. 

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers