Jan Verheyen speelt 'Slimste Mens' Wouter Deprez naar huis

donderdag 30 december 2010

Na Annelies Rutten en Freek Braeckman is opnieuw een 'Slimste Mens' naar huis gespeeld. Regisseur Jan Verheyen klopte in het finalespel Wouter Deprez, winnaar van 'De Slimste Mens ter Wereld' in 2005.

Niets dan lof voor Eva Brems die donderdagavond niet alleen opnieuw 'De Slimste voor één dag' werd, maar ook het seizoensrecord brak. Minder goed nieuws dus voor de fans van Wouter Deprez. Hij werd door Jan Verheyen naar huis gespeeld. De vraag over de internationale kranten die berichten van Wikileaks hadden overgenomen, nekte Deprez. Jan Verheyen kon het lijstje wel verder aanvullen en maakte het spel af.


Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe jaar nemen Eva Brems en Jan Verheyen het op tegen VRT-journalist Lieven Verstraete.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Streetdancer Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren. Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam-wedstrijd.

'Step Up 3D', film uit 2010 met oa. Rick Malambri en Sharni Vinson, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers