Jan Verheyen speelt 'Slimste Mens' Wouter Deprez naar huis

donderdag 30 december 2010

Na Annelies Rutten en Freek Braeckman is opnieuw een 'Slimste Mens' naar huis gespeeld. Regisseur Jan Verheyen klopte in het finalespel Wouter Deprez, winnaar van 'De Slimste Mens ter Wereld' in 2005.

Niets dan lof voor Eva Brems die donderdagavond niet alleen opnieuw 'De Slimste voor één dag' werd, maar ook het seizoensrecord brak. Minder goed nieuws dus voor de fans van Wouter Deprez. Hij werd door Jan Verheyen naar huis gespeeld. De vraag over de internationale kranten die berichten van Wikileaks hadden overgenomen, nekte Deprez. Jan Verheyen kon het lijstje wel verder aanvullen en maakte het spel af.


Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe jaar nemen Eva Brems en Jan Verheyen het op tegen VRT-journalist Lieven Verstraete.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers