Jan Verheyen maakt plaats voor 'grote vis' Bart De Wever

dinsdag 4 januari 2011

In een bijzonder straffe en vaak ook grappige aflevering van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' viel dinsdagavond een nieuw slachtoffer van 'zwarte weduwe' Eva Brems. Ondanks haar pogingen om haar tegenstander te sparen, werd regisseur Jan Verheyen naar huis gespeeld.

Het was nieuwkomer Hans Bourlon die het spel speelde zoals verwacht. De Studio 100-baas verzamelde dan ook 430 seconden, waardoor Eva Brems en Jan Verheyen doorverwezen werden naar het gevreesde finalespel. Voor Brems was het al haar zevende finalespel. Jan Verheyen begon met een gigantische achterstand die hij niet meer kon goedmaken. Eva Brems gunde hem nog wat uitstel, maar uiteindelijk viel het verdict: exit Verheyen.

Groen!-politica Eva Brems overleefde hiermee haar tiende deelname.  'Dit waren de borrelhapjes', grapte Brems. Want woensdagavond treedt de man aan waarop Vlaanderen zit te wachten: N-VA-voorzitter en winnaar van de vorige verkiezingen, Bart De Wever. Op de dag dat Johan Vande Lanotte een antwoord wil krijgen van de zeven partijen, zal De Wever het op het kleine scherm opnemen tegen Hans Bourlon en Eva Brems.

'De Allerslimste Mens ter Wereld', woensdag 5 januari rond 22.00 uur op Eén.Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

'Alleen Elvis' sluit het seizoen af in stijl, met een van populairste n grappigste vrouwen van Vlaanderen: Maaike Cafmeyer. De jonge, verlegen Maaike droomt er eerst van om vroedvrouw te worden of lerares godsdienst, maar het wordt toch actrice. Ze begint in het theater, maar doorbreken naar het grote publiek doet ze via televisie en haar onweerstaanbare rol in het komische programma 'Het Geslacht De Pauw'. Het bezorgt haar populariteit en het imago van 'zotte doos' terwijl ze evenzeer een stille kant heeft. Haar man is professioneel cellist en samen met hun twee dochters musiceren vindt ze erg belangrijk. Ze heeft ook een nostalgische kant waarin ze het leven niet altijd als een cadeau ziet. 'Dat vrolijke blondje is dan misschien niet mijn natuurlijke staat, het maakt wel deel van me uit. Als je voor niemand een bedreiging vormt, ben je altijd veilig'.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 22.00 uur op Canvas.

Dossiers