Jan Verheyen maakt plaats voor 'grote vis' Bart De Wever

dinsdag 4 januari 2011

In een bijzonder straffe en vaak ook grappige aflevering van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' viel dinsdagavond een nieuw slachtoffer van 'zwarte weduwe' Eva Brems. Ondanks haar pogingen om haar tegenstander te sparen, werd regisseur Jan Verheyen naar huis gespeeld.

Het was nieuwkomer Hans Bourlon die het spel speelde zoals verwacht. De Studio 100-baas verzamelde dan ook 430 seconden, waardoor Eva Brems en Jan Verheyen doorverwezen werden naar het gevreesde finalespel. Voor Brems was het al haar zevende finalespel. Jan Verheyen begon met een gigantische achterstand die hij niet meer kon goedmaken. Eva Brems gunde hem nog wat uitstel, maar uiteindelijk viel het verdict: exit Verheyen.

Groen!-politica Eva Brems overleefde hiermee haar tiende deelname.  'Dit waren de borrelhapjes', grapte Brems. Want woensdagavond treedt de man aan waarop Vlaanderen zit te wachten: N-VA-voorzitter en winnaar van de vorige verkiezingen, Bart De Wever. Op de dag dat Johan Vande Lanotte een antwoord wil krijgen van de zeven partijen, zal De Wever het op het kleine scherm opnemen tegen Hans Bourlon en Eva Brems.

'De Allerslimste Mens ter Wereld', woensdag 5 januari rond 22.00 uur op Eén.Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers