Internationale beroemdheden in de draaistoel in 'The Best of the Voice Worldwide'

donderdag 4 juli 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Met uitzendingen in meer dan 180 landen is 'The Voice' de voorbije jaren uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Van IJsland tot Australië wordt gezocht naar die ene unieke stem.

De draaistoelen zijn even beroemd als berucht, want ze worden over de hele wereld gevuld met de grootste muzikale toppers. In 'The Best of The Voice Worldwide' is het vanaf vrijdag 5 juli bekende koppen spotten van onder meer Miley Cyrus, Christina Aguilera en Pharell Williams. Zij en hun collega-coaches tonen de beste, meest opvallende en ontroerende 'The Voice'-momenten uit de hele wereld.


'The Best of The Voice Worldwide' toont hoe er over alle landen heen wordt geprobeerd om coaches te overtuigen, enkel met de stem. Eén ding hebben alle kandidaten gemeen: ze zijn overal even nerveus om te zingen voor de draaistoelen. Bekende coaches zoals Christina Aguilera, Miley Cyrus, Alicia Keys, Pharell Williams, Marco Borsato of Gwen Stefani strijden om de beste talenten. Maar ook Boy George of Tom Jones gooien alles in de strijd. Want allemaal willen ze maar één ding: winnen.

In ons land ging toptalent Ibe nog maar net met de overwinning aan de haal in 'The Voice van Vlaanderen'. Een eerste succesvolle single, Rock Werchter, een uitverkochte AB, … het gaat hard voor de 17-jarige Genkenaar. Ook in het buitenland passeerden een hele resem toptalenten de revue. De meest opvallende audities worden in 'The Best of The Voice Worldwide' op een rijtje gezet. Zo is te zien hoe de zingende non Cristina iedereen met open mond achterlaat in 'The Voice of Italy' en laten de coaches van 'The Voice USA' zich verrassen door de stem van Jordan Smith, die volgens hen totaal anders klinkt dan hij eruitziet. Of wat te denken van Lawrence Hill, die 'dankzij' coach Will.I.Am per ongeluk doorstoot in 'The Voice UK'? Tijdens een auditie een mannetje tekenen op je drukknop is duidelijk niet zonder risico.

'The Best of the Voice Worldwide', vanaf vrijdag 5 juli om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers