Inspecteur Femke van 'De Buurtpolitie' naar 'Familie'

woensdag 4 december 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

Dorien Reynaert, bekend als inspecteur Femke in 'De Buurtpolitie', gaat een gastrol spelen in 'Familie'. Dat schrijven ze in Het Laatste Nieuws.

Reynaert kreeg in september te horen dat haar rol bij 'De Buurtpolitie' stopte. Ze is deze week voor het laatst op tv in de reeks te zien. En toen kwam er het aanbod om een (belangrijke) gastrol te gaan spelen in 'Familie'.


Reynaert zal in 'Familie' de rol vertolken van Alex, een pittige jongedame. Haar belangrijkste tegenspelers worden Erika Van Tielen (Amélie) en Yanni Bourguignon (Cédric). Dorien omschrijft haar rol zelf als volgt: 'Een jonge vrouw die toevallig in het verhaal belandt, maar daarna voor suspense zal zorgen. Alex heeft scherpe kantjes en ongewone trekjes. Alex is een tijdelijke gastrol, maar één die zal opvallen en veel in gang zal steken. Zelfs als ze nadien verdwenen is.

Kijkers moeten nog wel even geduld hebben om kennis te maken met het nieuwe personage. Dorien Reynaert staat volgende week voor het eerst op de set en is pas in februari op het scherm te zien.

Bron: Het Laatste Nieuws

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers