Inspecteur Femke van 'De Buurtpolitie' naar 'Familie'

woensdag 4 december 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

Dorien Reynaert, bekend als inspecteur Femke in 'De Buurtpolitie', gaat een gastrol spelen in 'Familie'. Dat schrijven ze in Het Laatste Nieuws.

Reynaert kreeg in september te horen dat haar rol bij 'De Buurtpolitie' stopte. Ze is deze week voor het laatst op tv in de reeks te zien. En toen kwam er het aanbod om een (belangrijke) gastrol te gaan spelen in 'Familie'.


Reynaert zal in 'Familie' de rol vertolken van Alex, een pittige jongedame. Haar belangrijkste tegenspelers worden Erika Van Tielen (Amélie) en Yanni Bourguignon (Cédric). Dorien omschrijft haar rol zelf als volgt: 'Een jonge vrouw die toevallig in het verhaal belandt, maar daarna voor suspense zal zorgen. Alex heeft scherpe kantjes en ongewone trekjes. Alex is een tijdelijke gastrol, maar één die zal opvallen en veel in gang zal steken. Zelfs als ze nadien verdwenen is.

Kijkers moeten nog wel even geduld hebben om kennis te maken met het nieuwe personage. Dorien Reynaert staat volgende week voor het eerst op de set en is pas in februari op het scherm te zien.

Bron: Het Laatste Nieuws

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wanneer Jack Sommersby zijn dorp verlaat om in de Amerikaanse Burgeroorlog te gaan vechten, haalt iedereen opgelucht adem. Sommersby staat in Vine Hill bekend als een moeilijk man, grof, gewelddadig en opvliegend. Ook voor Laurel, zijn vrouw, is zijn vertrek een ware opluchting, ook al moet ze nu alleen de plantage beheren en haar zoontje opvoeden. Vrienden en kennissen helpen haar graag. Vooral dan Orin Meecham, die stilaan van haar is gaan houden en hoopt zijn verdere leven met haar te mogen delen. Maar dan, zeven jaar na zijn vertrek en twee jaar na het einde van de oorlog, komt Jack Sommersby plots weer thuis. Hij lijkt wel een ander mens te zijn geworden, lief, attent, zacht en begrijpend, hardwerkend en succesvol. De ommekeer is zo totaal dat iedereen zich afvraagt of hij wel de echte Jack Sommersby is.

'Sommersby', om 23,40 uur op En.

Dossiers