'Idool': Kim Buttafuoco is vijfde afvaller

zaterdag 28 april 2007

Vrijdagavond brachten de zes overblijvende deelnemers een Frans nummer. Aangezien bijna geen enkele finalist al ooit in het Frans zong, was dit voor hen geen gemakkelijke opgave. Voor één kandidaat eindigde de talentenjacht, en dat was voor Kim.

Een

Frans nummer brengen is geen sinecure en dat mochten de deelnemers ondervinden. Een hele week lang hebben ze moeten zwoegen op het nummer dat ze vrijdagavond tijdens de live-uitzending moesten brengen.

De jury was over het algemeen toch tevreden over de geleverde zangprestaties. Toen ze hun wekelijkse pronostiek moest geven, gaven ze Elke Severijns de minste kans om naar de volgende ronde te gaan.

Uiteindelijk zaten Elke, Wim en Kim op de pijnbank en verrassend genoeg was het de Limburgse Kim die de talentenjacht moest verlaten. Niet alleen een zware schok voor Kim maar ook voor de jury. Andrei, Dean, Esther, Elke en Wim gaan door de volgende ronde, zij zingen volgende week een nummer met een big band.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Eddie Mannix is een zogenoemde Hollywood-fixer, die tijdens de jaren vijftig problemen oplost voor grote filmsterren van de studio Capitol Pictures. Wanneer acteur Baird Whitlock spoorloos verdwijnt, is het aan hem om de zaak kordaat van de baan te vegen.

'Hail, Caesar', film uit 2016 met oa. George Clooney, om 23.00 uur op Q2.

Dossiers