'Idool' is terug, ontdek het TV-Visie Dossier

maandag 19 februari 2007

Het is nog slechts een kwestie van enkele uren en dan start VTM met zijn zoektocht naar een nieuw Vlaams idool. Koen en Kris Wauters zorgen niet alleen voor de presentatie maar ook voor de nazorg tussen de audities. Dinsdag en donderdag kan de Vlaamse kijker zich opnieuw vergapen aan al dat muzikaal talent bij VTM, bij TV-Visie kan u alles volgen in ons speciaal 'Idool 2007'-dossier.

De '

Idool 2007'-karavaan trekt zich op gang in Antwerpen. Dinsdagavond ziet Vlaanderen het resultaat van een eerste selectie door de nieuwe jury.

TV-Visie bundelt alle nieuwtjes in een handig dossier. Onze redactie staat klaar om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Ontdek nu al  het nieuwe concept van de theatershows of maak uitgebreid kennis met de nieuwe juryleden. Het dossier 'Idool 2007' is er speciaal voor u!

Wie is het ultieme 'Idool'? Laat het weten in het TV-Visie Forum!

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers