'Idool' is terug, ontdek het TV-Visie Dossier

maandag 19 februari 2007

Het is nog slechts een kwestie van enkele uren en dan start VTM met zijn zoektocht naar een nieuw Vlaams idool. Koen en Kris Wauters zorgen niet alleen voor de presentatie maar ook voor de nazorg tussen de audities. Dinsdag en donderdag kan de Vlaamse kijker zich opnieuw vergapen aan al dat muzikaal talent bij VTM, bij TV-Visie kan u alles volgen in ons speciaal 'Idool 2007'-dossier.

De '

Idool 2007'-karavaan trekt zich op gang in Antwerpen. Dinsdagavond ziet Vlaanderen het resultaat van een eerste selectie door de nieuwe jury.

TV-Visie bundelt alle nieuwtjes in een handig dossier. Onze redactie staat klaar om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Ontdek nu al  het nieuwe concept van de theatershows of maak uitgebreid kennis met de nieuwe juryleden. Het dossier 'Idool 2007' is er speciaal voor u!

Wie is het ultieme 'Idool'? Laat het weten in het TV-Visie Forum!

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers