'Idool 2007': TV-Visie Forum voorspelde finaleplaats Dean

donderdag 24 mei 2007

Vrijdag valt eindelijk het verdict. WIE wordt 'Idool 2007'? Gaat Esther met het platencontract lopen of wordt het Dean? Deze laatste werd door een alerte bezoekster van het TV-Visie Forum al in februari, net na zijn auditie, getipt als winnaar.

E


en alerte bezoeker van het TV-Visie Forum merkte het gisteren fijntjes op. Meteen na de auditie van 'Idool 2007'-finalist Dean, ergens in februari, postte een Idool-kijker een bericht dat Dean voor haar ht ideale Idool van deze reeks was. En kijk: enkele maanden verder, aan de vooravond van de grote finale staat Dean tegenover Esther. Nog even afwachten dus wie het wordt, maar dat de strijd spannend zal zijn is zeker.

Ook jij hebt ongetwijfeld een mening over WIE 'Idool 2007' moet worden. Ga je voor de zangtalenten van Esther of val je voor de looks (en dito zangtalent) van Dean? Wie krijgt het felbegeerde platencontract? Het verdict valt vrijdag, maar jij kan de uitslag nu al bepalen door mee te stemmen in de TV-Visie Poll.

Klik door naar het TV-Visie Forum en doe je zeg wat betreft de voorspelling van Deans winst. Of pleit voor Esther. Het kan allemaal!

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers