'Idool 2007' op weg naar finale zonder Tom

zaterdag 21 april 2007

'Idool 2007' is voorbij voor de 27-jarige Tom De Bie. Na Adil, Brenda en Kira was Tom vrijdagavond de vierde afvaller. Televisiekijkend Vlaanderen stuurde hem met een grote meerderheid naar huis. Andere pechvogels waren Elke en Esther.

Beid

e dames moesten Tom vergezellen op de pijnbank. Zijn nummer uit zijn geboortejaar kon Vlaanderen duidelijk niet overtuigen. Ook de jury zag Tom niet meer zitten. Alle vier voorspelden ze zijn exit. Volgens de gerechtsdeurwaarder van 'Idool 2007' was ook de kijker zeer duidelijk. Voor Tom De Bie is 'Idool 2007' over en uit. Volgende week zingen moeten de Idolen hun beste Frans bovenhalen...

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers