'Idool 2007': Geen finale voor Andrei

zaterdag 19 mei 2007

De drie overgebleven halve finalisten waren Andrei, Esther en Dean. Ze moesten drie rocknummers brengen. Een nummer werd gekozen door de jury, een door de kijkers en een werd door de halve finalisten zelf gekozen. Vrijdagavond moest er weer iemand de wedstrijd verlaten, die persoon was Andrei.

Het

was al eerder geweten dat Dean gepassioneerd is door het genre 'rock'. De aflevering van vrijdagavond was er dus een waar Dean zich volledig kon laten gaan. Hij was dan ook als eerste zeker van een plaats in de finale van volgende week.

Andrei en Esther waren niet zo vertrouwd met dit genre, voor hen was het dan ook een beetje aftasten. Uiteindelijk bracht Esther het er iets beter vanaf dan Andrei.

Na de telling van de stemmen begon het spannende deel van de show. De grote vraag was wie er in de finale van 'Idool' zou zitten. De jongste deelnemer, Dean, was als eerste zeker van een plaats in de volgende ronde. Daarna ging de strijd verder tussen Esther en Andrei. Andrei is de underdog van het programma terwijl Esther de topfavoriete is. Uiteindelijk was het Esther die samen met Dean in de finale mag terugkomen.

Volgende week weten we dus wie het Idool 2007 is. Wordt het de jonge Dean of wordt het Esther, die al wekenlang de topfavoriete is.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers