HOOP live op En en VTM

donderdag 8 december 2005

Op woensdag 21 december 2005 staan en en VTM van 21.20 tot 22.25 uur in het teken van de solidariteitsactie "HOOP: Help Ons Overwinteren in Pakistan".

Tijd

ens deze rechtstreekse uitzending, die door beide netten simultaan wordt uitgezonden vanuit Mechelen, worden de Vlaamse kijkers aangemoedigd om hun financile steentje bij te dragen aan de levensnoodzakelijke hulpverlening voor de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan.

Goedele Liekens en Ben Crabb nemen de presentatie van "HOOP" voor hun rekening. Informatie over het lot van de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan loopt als een rode draad doorheen het programma. Naast reportages ten velde van Bart De Pauw en Mathias Coppens, reportages van journalisten in Pakistan, zullen hulpverleners van Artsen Zonder Grenzen en het Rode Kruis getuigen over hun werk in het rampgebied. Ze zullen ook de bestemming van de ingezamelde gelden toelichten. Voorts zal een ongevenaard humoristisch koppel zich inzetten voor "HOOP".
Persbericht VRT & VMMa

DOSSIER: Hoop: benefiet voor Pakistan

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australi, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers