'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' verkocht aan Nederland

vrijdag 6 september 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Productiehuis Shelter heeft het format van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' verkocht aan Nederland. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het programma wordt vanaf oktober uitgezonden bij RTL.

RTL kocht al eerder formats van Shelter aan. Zo werd van onder anderen 'Benidorm Bastards' en 'Wat Als' al een eigen versie gemaakt. En nu komt daar dus ook 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' bij.


De Nederlandse versie van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' blijft trouw aan het origineel. De 'rol' van Jans Dendoncker wordt bij onze Noorderburen ingevuld door zanger/presentator Jamai Loman.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers