Het vertrek van Jelle (Felix Jamaels) uit 'Familie' - VIDEO

dinsdag 25 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Het zat er al een tijdje aan te komen en vanavond is het zover. Dan pakken Jelle (Felix Jamaels) en Inez (Charlotte Suijs) in 'Familie' hun koffers om samen met Bart (Chris Van Tongelen) naar Dubai te vertrekken.

Voor Inez hing de reis even aan een zijden draadje, omdat ze geen toelating kreeg van haar mama. Gisteren kwamen Bart en Peter (Gunther Levi) tot de vaststelling  dat Inez’ mama Gloria is, de poetshulp en kersverse liefde van Peter. Gloria besloot water bij de wijn te doen en laat haar dochter toch vertrekken.


Het vertrek van Bart, Inez en Jelle betekent ook de exit van acteur Felix Jamaels, die anderhalf jaar in de huid van Jelle kroop. Felix wil zich nu concentreren op zijn studies en die waren helaas niet langer te combineren met zijn werk bij 'Familie'.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers