Het vertrek van Jelle (Felix Jamaels) uit 'Familie' - VIDEO

dinsdag 25 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Het zat er al een tijdje aan te komen en vanavond is het zover. Dan pakken Jelle (Felix Jamaels) en Inez (Charlotte Suijs) in 'Familie' hun koffers om samen met Bart (Chris Van Tongelen) naar Dubai te vertrekken.

Voor Inez hing de reis even aan een zijden draadje, omdat ze geen toelating kreeg van haar mama. Gisteren kwamen Bart en Peter (Gunther Levi) tot de vaststelling  dat Inez’ mama Gloria is, de poetshulp en kersverse liefde van Peter. Gloria besloot water bij de wijn te doen en laat haar dochter toch vertrekken.


Het vertrek van Bart, Inez en Jelle betekent ook de exit van acteur Felix Jamaels, die anderhalf jaar in de huid van Jelle kroop. Felix wil zich nu concentreren op zijn studies en die waren helaas niet langer te combineren met zijn werk bij 'Familie'.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers